Invulling vacature ledenraad

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten de vacature in de ledenraad in de provincie Zuid-Holland in te vullen. De coöperatieraad heeft een kandidaat voorgesteld die de instemming heeft van het voltallige bestuur. We stellen de kandidaat graag kort aan je voor.

Marco Jongepier (1973) komt uit Schiedam en is werkzaam als Commercieel medewerker Inkomen Collectief bij Nationale-Nederlanden. Marco is volop actief in het verenigingsleven, is sociaal, kritisch en commercieel. Thema’s die Marco belangrijk vindt zijn het aanpakken van commerciële kansen en vitaliteit.

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Groningen en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar coöperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn is de benoeming ene feit en zal Marco op de ledenraadsvergadering van 2 april 2020 worden verwelkomd.