Invulling vacature ledenraad

19 december 2019

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten vacatures in de ledenraad in de provincie Zeeland en Noord-Brabant in te vullen. De coöperatieraad heeft kandidaten voorgesteld die de instemming hebben van het voltallige bestuur. We stellen de kandidaten graag kort aan je voor.

Zeeland

Mevrouw Ornella Landa (1971) komt uit de gemeente Borsele. Moeder van twee kinderen. Adviseur Huisvesting en Facilitair bij Ministerie van Veiligheid en Justitie. Opleiding: HEAO MER en Commerciële Communicatie. Interesses: koken, hardlopen, retail, wonen en interieur.

Noord-Brabant

De heer Tim Verhoeven (1991) uit Oss. Zelfstandig wonend. Docent basisonderwijs in opleiding (zij-instromer). Heeft retailervaring in food en non-food. Opleiding: Avans Hogeschool Retailmanagement. Interesses: retail, muziek, fotografie.

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Noord-Brabant of Zeeland en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar cooperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn, zijn de benoeming een feit en worden de kandidaten op de ledenraadsvergadering van 2 april 2020 verwelkomd.