Boodschappenlijstje  
 
U heeft nog geen artikelen aan uw boodschappenlijstje toegevoegd

Let op:
Dit is geen online bestelling.

Distributiecentra

Wil je carrière maken in de logistiek? Studie en werk combineren? Of ben je op zoek naar een tijdelijke baan naast je studie? Dan is een baan bij één van de distributiecentra van Coop iets voor jou.

Werken in een distributiecentrum
Wanneer je werkt in een distributiecentrum werk je mee aan het bevoorraden van onze 270 afnemers, waaronder meer dan 200 Coop supermarkten. Dit gebeurt vanuit onze drie distributiecentra in Deventer, Gieten en Monster. In Deventer regelen we de gekoelde verse goederen zoals AGF, zuivel, kaas en vleeswaren. Gieten en Monster zorgen voor de kruidenierswaren. In onze drie distributiecentra werken ruim 350 medewerkers.Wat vinden wij belangrijk?
Vriendelijkheid en service- en klantgerichtheid vinden we erg belangrijk. Zowel naar onze klanten als naar collega’s. Een goede bevoorrading van de supermarkten helpt daarbij. Coop probeert haar klanten steeds opnieuw te verrassen met onder andere aantrekkelijke acties. Het distributiecentrum zorgt ervoor dat op ieder moment kan worden voldaan aan de behoefte van de supermarkten. Ook als je in één van onze distributiecentra werkt, draag je dus bij aan de tevredenheid van klanten.

Wat bieden wij jou?
Coop biedt jou een afwisselende baan, prima arbeidsvoorwaarden en gezonde arbeidsomstandigheden. Ook parttime werken is mogelijk. Als je wilt is het met behulp van onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden mogelijk om door te groeien binnen het bedrijf.
 
Join the club!
Coop is een bijzondere werkgever. De naam Coop is een afkorting van ‘coöperatie’; dat ‘samenwerking’ betekent. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Spreekt jou dit aan? Join the club!

Vacature zoeken