Boodschappenlijstje  
 
U heeft nog geen artikelen aan uw boodschappenlijstje toegevoegd

Let op:
Dit is geen online bestelling.

P&O

Onze medewerkers maken het verschil: zij bepalen ons kwaliteits- en serviceniveau. Bij Coop staan daarom onze medewerkers centraal.
 
In 2011 werkten ruim 4.325 mensen bij Coop. Ruim 3.780 personen werken in één van onze supermarkten, meer dan 350 in onze distributiecentra, 55 personen bij onze centrale slagerij ProMessa en ruim 140 personen hebben hun werkplek op het servicekantoor.
 
Teamwork
Coop is een bijzondere werkgever. De naam Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat ‘samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij dan ook heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.
 


Coop neemt je serieus

Bij Coop verlangen we van onze medewerkers een service- en kwaliteitsgerichte omgang met klanten en collega’s. Daar staat tegenover dat Coop zich op haar beurt verplaatst in jouw wensen en verlangens. We doen ons best een flexibele werkgever te zijn. Zo is parttime werken bij ons goed mogelijk. Coop neemt je serieus.

(Door)groeien!
Coop hecht veel waarde aan de persoonlijke groei en opleiding van haar medewerkers. We maken je multi-inzetbaar door je op verschillende afdelingen in te zetten en zorgen zo voor een leuke, afwisselende baan. Coop heeft speciale opleidingsprogramma’s, zodat medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zo zijn er opleidingen voor versafdelingen, algemene(supermarkt)opleidingen, managementopleidingen, opleidingen die specifiek zijn afgestemd op jouw eigen behoeften en het Coop College. In overleg met je supermarktmanager kun je zo je eigen loopbaan uitstippelen.

Vacature zoeken