Molenbrood van Coop… dat proef je!

Brood zit boordevol belangrijke voedingsstoffen, zoals koolhydraten, eiwitten en vezels. Het is niet voor niets een belangrijk onderdeel van de Schijf van vijf. Met Coop ambachtelijk molenbrood maak je jouw start van de dag nóg gezonder. Vanaf nu blijvend in prijs verlaagd: drie Molenbrood busbroden voor €5,-.

De beste grondstoffen

Molenbrood is speciaal ontwikkeld voor en met Coop. En al die aandacht… dat proef je! De Molenbrood broden hebben een lekkere luchtige structuur en een stevige knapperige korst. Bovendien wordt het brood bereid met de beste grondstoffen, zoals tarwezuurdesem, volkorentarwe, roggebloem, havervlokken en zonnebloempitten. De Molenbrood licht meergranen bijvoorbeeld is verrijkt met vele granen die een specifieke smaak en bite aan het brood geven. Heerlijke broden die op ambachtelijke wijze worden bereid, broden zoals bij de warme bakker om de hoek!

Elke dag genieten van Molenbrood

Ook leuk om er een keer hartige wentelteefjes of een broodrolletje mee te maken met verse rauwkost en roomkaas. En vanaf nu kun je elke dag genieten van de heerlijke Molenbrood busbroden voor een aantrekkelijke vaste prijs van 3 hele Molenbrood busbroden voor maar €5,-.

Molenbrood

Voor welk molenbrood ga jij?

Er zijn verschillende varianten Molenbrood busbrood verkrijgbaar: bruin, wit, volkoren of licht meergranen. Ons Molenbrood wordt net als bij de bakker in de winkel gesneden en/of gebakken.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Molenbrood met tonijnsalade

Recept: Molenbrood met tonijnsalade

Nodig:

  • 1 blikje tonijn op water, uitgelekt
  • 2 el mayonaise
  • 1 el mierikswortelsaus
  • 1 groene appel
  • 1 el kappertjes
  • zout en peper
  • 8 plakken waldkornbrood
  • handje rucola

Bereiding

  1. Meng in een kom de tonijn met mayonaise en mierikswortelsaus.
  2. Rasp de appel en meng die erdoor, voeg ook de kappertjes toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Beleg 4 sneetjes molenbrood met de tonijnsalade, verdeel de rucola erover heen en leg de overige sneetjes brood er bovenop.
  5. Eet smakelijk!