Samen maak je ’t verschil, juist nu! 

Daarom willen we jou als klant ontzettend bedanken voor je begrip en geduld. Ook een dikke dankjewel voor iedereen die er – voor en achter de schermen – voor zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen in onze winkels. Wij zijn trots op onze klanten, alle boeren, leveranciers, transporteurs, vakkenvullers, kassières en al onze andere collega’s en partners!

Wat kun jij doen? 

Door je boodschappen veilig en sociaal te doen, help je ons en anderen enorm. Samen maak je ’t verschil, zeker nu! 

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos (met je pinpas of mobiele telefoon). Leg bij contante betaling het geld op de toonbank om fysiek contact met de kaissière te voorkomen.
  • Kom, waar mogelijk, alleen naar jouw Coop supermarkt. We hanteren een deurbeleid van max. 1 klant per 10m2 in de winkel om genoeg afstand te kunnen behouden en ieders gezondheid te beschermen. Hoeveel klanten dit precies zijn, verschilt per winkel. Dit wordt bij de ingang van jouw Coop supermarkt aangegeven. Kinderen onder de 12 jaar en begeleiders vormen een uitzondering, zij mogen mee naar binnen als dat nodig is.
  • Doe verder boodschappen zoals je dat normaal ook doet. Zo zorgen we ervoor dat onze schappen gevuld blijven en er voor iedereen voldoende beschikbaar is.  

Bedankt!  

Wat kun jij doen

Voorkomen van besmettingen in de winkels

In deze video beantwoordt viroloog Ab Osterhaus 10 vragen over hoe we besmettingen in de winkel zoveel mogelijk kunnen voorkomen.

Zorg goed voor jezelf en elkaar: eet gezond! 

Lekker en gezond eten is altijd belangrijk, maar nu misschien nog wel een beetje extra. Je zit veel binnen, alleen of met je huisgenoten of gezin. We helpen je de dag door met inspiratie voor de lekkerste, voedzame recepten voor jouw dagelijkse maaltijd. 

Maaltijden | Bekijk het hele boardBakrecepten | Bekijk het hele boardLunchrecepten | Bekijk het hele board