Arbeidsvoorwaarden supermarkt

Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons: zij zorgen voor de service en kwaliteit binnen onze hele organisatie. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede arbeidsvoorwaarden en gezonde arbeidsomstandigheden. Zo krijg je korting op je boodschappen en zijn er uitstekende regelingen op het gebied van onder andere studiekosten.

Het betere werk
Wanneer je bij ons komt werken, ontvang je het boekje ‘Het betere werk vind je bij Coop’. Hierin lees je alles over werken bij Coop Supermarkten. Dit boekje kun je hier downloaden.

CAO van Coop supermarkten
Als je werkt in één van onze supermarkten, val je onder de cao voor het levensmiddelenbedrijf. Op de slagers is de cao voor het slagersbedrijf van toepassing.

Pensioen opbouwen bij Coop
Alle medewerkers van Coop bouwen pensioen op. Dit is inkomen voor later als je met pensioen gaat. En inkomen voor een eventuele partner en kind(eren), wanneer je komt te overlijden. Coop heeft een eigen pensioenfonds, het Co-op Pensioenfonds. De meeste medewerkers vallen onder de pensioenregeling van dit fonds. Ons pensioenfonds bestaat al sinds 1929 en verzorgt de pensioenen voor zo’n 8.000 deelnemers, oud-deelnemers en gepensioneerden.

Gedragscode en klokkenluidersregeling
Coop hecht veel waarde aan goed ondernemerschap en goed werknemerschap. Zo hanteren we een gedragscode en een klokkenluiderregeling.