X

Spaar voor gratis barbecuevlees

De zomer is begonnen en dat betekent natuurlijk: barbecueën! Vanaf maandag 26 juni spaar je bij jouw Coop-winkel voor gratis barbecuevlees. Een verrukkelijke spaaractie, voor een verrukkelijk zomerseizoen!

In de zomer is er niets lekkerder dan samen buiten eten. De barbecue aan en vervolgens met vrienden, familie of buren genieten van het lekkerste vlees. Coop heeft een ruim en kwalitatief goed assortiment barbecuevlees én introduceert een verrukkelijke spaaractie om de zomer te vieren!

Gratis barbecuevlees sparen

Tijdens de spaaractie ontvang je acht weken lang één barbecuepunt bij aankoop van één van de twaalf geselecteerde soorten barbecuevlees. De punten zijn te vinden op de verpakking van het vlees. Een volle spaarkaart van acht punten geeft recht op één gratis verpakking barbecuevlees. Je kunt kiezen uit maar liefst zes verschillende producten: vier soorten barbecueworstjes, slagershamburgers en kipdijspiesjes saté.

De spaaractie loopt tot en met 20 augustus 2017. Volle spaarkaarten kunnen tot 27 augustus 2017 ingeleverd worden. Wil je meer informatie over de werking van deze actie? Bekijk dan de actievoorwaarden.

Overzicht vlees producten bbq spaarprogramma

Actieproducten

Bekijk hier de producten die mee doen aan deze actie. Bij aankoop van één van deze producten ontvang je een BBQ-spaarzegel. Onderstaande producten zijn gebaseerd op het assortiment van jouw Coop winkel.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.