BBQ Tips

Op zoek naar BBQ tips? Coop heeft handige tips en lekkere recepten verzameld en vertelt je welke soorten vlees, vis en groenten echte BBQ toppers zijn. Ook voor vegetariërs delen we heerlijke gerechten. En vergeet de afsluiter van de bbq niet: een toetje of marshmallows op de bbq. Da’s altijd een goed BBQ idee, toch?

Vlees op de BBQ

Kies jij meestal voor een hamburger, worstje of kipfilet? Probeer eens iets nieuws! Met verse kruiden, een andere bereidingswijze of het zelf maken van een marinade zul je je gasten (en jezelf!) zeker verrassen. En hoe grill je het meest malse en sappige stukje vlees? Deze en andere tips vind je op onze Vlees BBQ Tips pagina.

Bekijk tips

Vlees BBQ
Vlees BBQ

Vis op de bbq

Onterecht heerst het vooroordeel dat vis bereiden op de barbecue ingewikkeld is. Het tegendeel is waar. Met een klein beetje voorbereiding maak je de meest aromatische vispakketjes die onmogelijk mislukken. Weten welke vis bij uitstek geschikt is voor de BBQ? Naar de tips voor vis op de BBQ!

Bekijk tips

Groenten BBQ

Breng kleur op je bord met de lekkerste groenten van de BBQ. Zo pak je je dagelijkse dosis vitaminen mee en ben je misschien zelfs wel wat zuiniger met kruidenboter, sausjes en stokbrood. Smaakvol, puur en gezond gaan moeiteloos samen, dat bewijst deze pagina vol inspirerende tips om eenvoudig groenten op de BBQ te bereiden.

Bekijk tips

Vlees BBQ
Vlees BBQ

Toetjes van de BBQ

Is er na al dat lekkers nog ruimte voor een zoete afsluiter? Hou dan de BBQ nog even op temperatuur, want met deze ideeën sluit je de avond geweldig af!

Bekijk tips 

Benodigdheden BBQ

Je kent ze wel, van die dagen waarop je spontaan beslist: we steken de BBQ aan. Dan is het wel zo handig als je de belangrijkste zaken al in huis hebt. Bekijk de checklist met benodigdheden en ben voortaan op elk moment klaar voor een spontane BBQ.

Bekijk benodigdheden

Vlees BBQ
Vlees BBQ

BBQ schoonmaken

Aan al het moois komt een eind, dus ook aan een gezellige BBQ. Tja, het schoonmaken blijft een minder leuke klus. Maar met wat handigheid ben je zo klaar. Bekijk hier snelle en makkelijke schoonmaaktips voor de BBQ.

Bekijk schoonmaaktips