Bike to school spaaractie

De scholen zijn weer begonnen! Samen met Veilig Verkeer Nederland zet Coop zich in voor een veilig begin van het nieuwe schooljaar. Met onze spaaractie Bike to School spaar je van 28 augustus t/m 1 oktober voor fietsaccessoires die de fietstocht naar school een stuk veiliger maken!

Bij aankoop van geselecteerde actieproducten in de winkel of bij je online boodschappen ontvang je één of meer spaarzegels. Bij twaalf zegels is je spaarkaart vol en ontvang je een voucher met unieke code. Met deze code bestel je eenvoudig online de fietsaccessoires die jouw zoon of dochter nog nodig heeft. Met fietslampjes en spaakreflectoren zijn ze bijvoorbeeld extra goed zichtbaar op de fiets. Of misschien komt een fietsslot nog goed van pas? Je bestelt de product(en) in onze webshop met korting of zelfs helemaal gratis!

Gave fietskrat

Een fietskrat ziet er niet alleen gaaf uit op je fiets, maar is ook lekker handig. Er kan van alles in: een schooltas vol boeken, een lunchbox met lekkere én gezonde boterhammen en de gymspullen passen er ook nog bij. Maar laad ‘m niet té vol: dan stuurt je fiets te zwaar en ben je minder wendbaar. Zo’n opvallende, handige fietskrat koop je met een volle spaarkaart voor slechts 5 euro in jouw Coop-winkel. Past op bijna alle fietsen, maar staat natuurlijk het allerbest op die knaloranje Tulpfiets die je bij Coop kunt winnen.

Win een coole bike

De voucher, die je ontvangt bij inlevering van een volle spaarkaart, bevat een invulstrook. Vul hierop jouw gegevens in, scheur de strook af en deponeer deze in de inleverbox in jouw Coop-winkel. Je mag zoveel strookjes inleveren als je bij elkaar kunt sparen. Zo maak je kans op één van de ruim 260 knaloranje Tulpfietsen! Per Coop-winkel wordt aan het einde van de actieperiode één stevige, oer-Hollandse stadsfiets verloot. Doe mee en win een coole bike!

Win deze fiets

Veilig naar school

Misschien heb je de spandoeken al zien hangen. Vanaf maandag 21 augustus kun je onderweg weer scholieren tegenkomen, want de scholen zijn weer begonnen! Na de zomervakantie gaan veel kinderen voor het eerst in lange tijd de weg weer op. Wees daarom alert. Coop en Veilig Verkeer Nederland helpen daarbij met een aantal veiligheidstips!

Lees onze veiligheidstips

Veilig naar school