Krijg 1 tas gratis bij een proefabonnement

Met de groente- en fruittassen van Bioboer Giel wordt biologisch eten heel makkelijk. Kies het abonnement dat bij je huishouden past, dan staat iedere week een goed gevulde tas vol heerlijke seizoensproducten voor je klaar bij jouw Coop. 

  • 100% biologisch
  • Altijd van het seizoen
  • Direct van het land
  • Exclusief bij Coop
  • Al vanaf € 5,45 per week
1 tas gratis bij een proefabonnement

Welke tas kies jij?

Een groentetas van Bioboer Giel bestaat altijd uit 5 soorten groenten, voor 3 tot 4 maaltijden. Een fruittas bestaat uit 3 soorten fruit. In een combitas vind je 3 soorten groenten en 3 soorten fruit.

Iedere tas wordt wekelijks gevuld met groente en fruit van het seizoen. Hiervoor worden de beste en lekkerste producten geselecteerd, want kwaliteit staat bij Bioboer Giel voorop. Elke week ziet de tas er dus anders uit! Naast de verschillende soorten groenten en fruit, ontvang je als abonnee ook iedere week een nieuwsbrief van Bioboer Giel met daarin een recept en handige tips.

Liever eerst proberen?

Kies dan voor een proefabonnement. Als je nu een proefabonnement afsluit, kun je 5 weken lang een tas ophalen bij jouw Coop en is de 5e tas helemaal gratis. 

Bekijk het proefabonnement

Waarom biologische groenten en fruit?

Bij het telen van de biologische groenten en fruit van Bioboer Giel worden geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Ook wordt gedaan aan wisselteelt, hierbij worden de gewassen elk jaar op een ander gedeelte van het land verbouwd. Zo raakt de grond niet uitgeput en blijft de teelt van smakelijke groenten en fruit ook in de verre toekomst mogelijk. Biologische groenten en fruit bevatten bovendien meer voedingsstoffen, zijn langer houdbaar en behouden hun natuurlijke smaak. Biologisch eten is dus beter voor mens, dier en milieu!

Lees hier meer over Bioboer Giel.

Waarom biologisch eten?

Bioboer Giel

Het begon 25 jaar geleden met een kleine biologische groentetuin. En nu genieten iedere week meer en meer gezinnen exclusief bij Coop van de biologische groente- en fruittassen van Bioboer Giel. Hiermee wordt biologisch eten heel makkelijk! Je kiest het abonnement dat bij je huishouden past en je tas staat elke donderdag vanaf 12.00 uur klaar in jouw Coop winkel. Zo maken we samen 't verschil!