&C Ondergoed van Chantal Janzen

Exclusief verkrijgbaar bij Coop


Van maandag 9 september t/m 6 oktober exclusief bij Coop verkrijgbaar: &C Ondergoed van Chantal Janzen! Een 2-pack neem je mee voor maar 8.99. Kies je voor een boxer, high waist of string? Wees er wel snel bij want op=op!

Interview met Chantal

Naar aanleiding van haar nieuwe ondergoedlijn schoven bij Chantal Janzen aan de keukentafel aan en vroegen haar het hemd van het lijf...

Zo Chantal, wat was er mis met het ondergoed dat er al was?

“Niks, haha! Maar ik vond het gewoon leuk om een eigen lijn te maken. Ik vind het belangrijk dat ondergoed lekker zit en zacht is. En dat is gelukt!”

Wat is jouw favoriete underwear?

“Mijn favo ondergoed is een ‘gewone’ onderbroek, onder een zomerjurkje bijvoorbeeld. Want met een string onder een jurkje op de fiets in de wind is niet zo relaxed. Niet dragen: een onderbroek onder een strakke jeans. Daar móet een string onder.”

Welk ondergoed uit jouw lijn past het beste bij jou: sweety, fitgirl of geeky?

“Sweety! ‘Gek’ doen met ondergoed is niet mijn ding. Dat doe ik al af en toe met gekke sokken, dat lijkt me al onaantrekkelijk genoeg voor ’n man. Ondergoed moet naar mijn mening romantisch zijn en lekker zitten.”

Hoe verras je je man/vrouw het beste met een gewaagd ondergoedstuk?

“Er zijn vrouwen die zich in allemaal touwtjes, kantjes, lapjes en koordjes hijsen, maar daar heeft de partner dan misschien helemaal niks mee. Dus voordat je dat soort tierelantijnen gaat kopen: check eerst de wens van je wederhelft!”

Hoe krijg je die oude beer thuis uit zijn oude slobbershorts en in wat hips?

“Als hij het ooit durft om in een slobbershorts te gaan lopen, ga ik permanent in de logeerkamer slapen. Goddank is dit tot op heden niet aan de hand.”

Met welk ontbijtje word jij het liefst verrast?

“Samen met m’n man op een balkonnetje in de zon! En als we niet met z’n tweeën zijn, dan zijn de in elkaar geflanste ontbijtjes van m’n kinderen het allerleukst.”