Onze organisatie

De organisatie Coop

Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop. Daarmee onderscheiden we ons van andere supermarkten en daardoor komen klanten graag bij Coop. Daarnaast weten wij uit ervaring: samen maak je ’t verschil!
 

Samen

Samen is leuker dan alleen. En samen bereik je meer! Dat weten wij als coöperatie als geen ander. Onze klantenpanels zijn een perfect voorbeeld van zinvol samenwerken. En ook wanneer we met onze klanten geld inzamelen voor goede doelen of lokale verenigingen, boeken we samen steeds geweldige resultaten. Daar zijn we erg trots op. Het is gewoon een feit: samen maak je ’t verschil!

Dichtbij

Als coöperatie staat Coop dicht bij haar klanten. In onze supermarkten staat de klant centraal en doen we graag iets extra’s. Je mag bij Coop méér verwachten en voelt je er altijd thuis. Op onze eigen manier vervullen we een belangrijke rol in de maatschappij. Of je nu snel nog even een belangrijke boodschap doet of uitkijkt naar een praatje maken in de supermarkt: wij zijn er voor jou.

Lekker

We verrassen klanten met onderscheidende producten die met passie en aandacht zijn geproduceerd en geselecteerd. Producten die écht heel lekker zijn. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk vers brood, aan de lekkerste groente en fruit. Op deze website en in het magazine Aan de keukentafel brengen we onze lekkerste recepten en producten onder de aandacht.

Goedcoop

Coop is er voor elke portemonnee. Onze prijzen zijn concurrerend en onze klanten hebben een ruime keuze met drie assortimentslijnen: A-merk, huismerk g’woon en het budgetmerk Ok€. Daarnaast verrassen we onze klanten met scherpe aanbiedingen en voordelige spaaracties. Coop is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Zo kunnen we onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden.

Historie

Coop maakt al 125 jaar deel uit van het Nederlandse supermarktlandschap.
Meer informatie

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk voor ons.
Meer informatie

Coop coöperatie

Coop is een coöperatieve vereniging. Ook jij kunt lid worden van de coöperatie!
Meer informatie

Luisterpanel

Neem ook deel aan het luisterpanel. Met jouw inbreng verbeteren wij onze organisatie.
Meer informatie