Onze organisatie

De organisatie Coop

Coop staat voor dichtbij, lekker en betaalbaar. Daarmee onderscheiden we ons van andere supermarkten en daardoor komen klanten graag bij Coop. Dichtbij, lekker en betaalbaar: dat is Op & Top Coop!

Dichtbij

Als coöperatie staat Coop dicht bij zijn klanten. In onze supermarkten staat de klant centraal en doen we graag iets extra’s. Onze klanten denken met ons mee in klantenpanels, in de winkel én online. Ook jij kunt je aanmelden voor de klantenpanels! Hiernaast sponsoren we veel lokale verenigingen en scholen en zetten we ons in voor goede doelen.

Lekker

We verrassen klanten met onderscheidende producten die met passie en aandacht zijn geproduceerd en geselecteerd. Producten die écht heel lekker zijn. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk vers brood, aan de lekkerste groente en fruit en aan ons kwaliteitslabel Top! van Coop. Op deze website en in het magazine Aan de keukentafel brengen we onze lekkerste recepten en producten onder de aandacht.

Goedcoop

Coop is voor elke portemonnee. Onze prijzen zijn concurrerend en onze klanten hebben een ruime keuze met drie assortimentslijnen: A-merk, huismerk en het budgetmerk Ok€. Daarnaast verrassen we onze klanten met scherpe acties. Coop is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Hierdoor kunnen we onze heerlijke producten tegen een scherpe prijs aanbieden.

Historie

Coop maakt al 125 jaar deel uit van het Nederlandse supermarktlandschap.
Meer informatie

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk voor ons.
Meer informatie

Coop coöperatie

Coop is een coöperatieve vereniging. Ook jij kunt lid worden van de coöperatie!
Meer informatie

Luisterpanel

Neem ook deel aan het luisterpanel. Met jouw inbreng verbeteren wij onze organisatie.
Meer informatie