Coop College

Coop Introductiemodule

Introductieprogramma Samen maak je ’t verschil

Voordat het eventueel zover is, dien je eerst het introductieprogramma Samen maak je ‘t verschil met goed gevolg te doorlopen. Wanneer je het introductieprogramma hebt doorlopen en het certificaat hebt behaald, dien je dit uit te printen en in te leveren bij de winkel waar jij graag wilt werken.

Start de introductiemodule

Werk en opleiding combineren met Coop College

Coop biedt jou veel mogelijkheden om nog beter te worden in je vak. Coop College is het opleidingshuis van Coop. Hier kun je als Coop-medewerker opleidingen volgen en werk en studie combineren. Iedereen die werkzaam is bij Coop heeft de beschikking tot een Coop College account. Alle trainingen die relevant zijn voor het uitoefenen van je functie worden aangeboden. Coop College staat voor lekker leren in de praktijk, voor jong en oud. Het biedt jou als medewerker mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

BBL-opleidingen

Coop biedt jou, in samenwerking met Spring instituut, de mogelijkheid om kosteloos een erkend mbo-diploma te behalen en zo door te groeien binnen onze organisatie. Je kunt een mbo-2 (1jaar), mbo-3 (1.5 jaar) of mbo-4 (2 jaar) opleiding in de retail volgen.

Lekker leren in de praktijk! Meerdere startmomenten per jaar, met ondersteuning van:

  • Een Online Leeromgeving met diverse tools, onderwijsaanbod en vernieuwde online lessen. Je kunt dus grotendeels, naast de online lessen en studiedagen van docenten, studeren waar en wanneer het jou uitkomt. De online leeromgeving is 24/7 beschikbaar.
  • Tien bijeenkomsten van een halve dag per jaar en begeleiding van (vak)docenten. Samen met Coop collega’s op een locatie bij jou in de buurt.
  • Intensieve begeleiding van een Studiecoach (iedere twee weken een contactmoment!)

Modules

Binnen het Coop College bieden we diverse opleidingsmodules aan. Sommige zijn algemeen en voor iedereen binnen Coop ontwikkeld, andere modules zijn afhankelijk van je functie en de afdeling waarop je werkt.

Er zijn bijvoorbeeld modules speciaal voor medewerkers van onze afdeling bloemen en planten en onze bakkerij. Het Coop College is gekoppeld aan ons personeelsinformatiesysteem waardoor het voor jou inzichtelijk is welke modules zijn afgerond en welke certificaten zijn behaald.

Coop College modules
Coop college contact

Iets voor jou & meer informatie?

Wil je meer weten over het Coop College of heb je vragen? Stel deze dan aan je leidinggevende of stuur een e-mail naar coopcollege@coop.nl. Werk je bij een zelfstandig ondernemer? Dan kun je ook deelnemen aan het Coop College. Vraag jouw ondernemer naar de mogelijkheden.