Coop College

Coop sterren stralen

Introductieprogramma Sterren Stralen

Nieuwe medewerkers moeten voordat ze echt aan de slag kunnen bij Coop eerst het introductieprogramma Sterren Stralen doorlopen. Wanneer je het introductieprogramma hebt doorlopen en het certificaat hebt behaald, dien je dit geprint in te leveren bij je supermarktmanager of ondernemer.

Start de introductiemodule

Werk en opleiding combineren met Coop College

Coop biedt jou veel mogelijkheden om nog beter te worden in je vak. Coop College is het opleidingshuis van Coop. Hier kun je als Coop-medewerker opleidingen volgen en werk en studie combineren. Iedereen die werkzaam is bij Coop heeft de beschikking tot een Coop College account. Alle trainingen die relevant zijn voor het uitoefenen van je functie worden aangeboden. Coop College staat voor lekker leren in de praktijk, voor jong en oud. Het biedt jou als medewerker mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

BBL-opleidingen

Coop biedt, in samenwerking met het Spring instituut en het ROC Mondriaan College, jou de mogelijkheid om kosteloos een erkend mbo-diploma te behalen en zo door te groeien binnen onze organisatie. Je kunt een mbo-2, mbo-3 of mbo-4 opleiding in de detailhandel volgen, afgestemd op de dagelijkse praktijk van Coop. De opleiding volg je in een online leeromgeving, op je eigen tempo en waar en wanneer het jou uitkomt.

Je kunt hier bovendien aan beginnen wanneer jij wilt. Je wordt op je werk begeleid door je praktijkopleider en vanuit het ROC door een studieloopbaanbegeleider en vakdocenten. Over de mbo-2 opleiding mag je twee jaar doen, over de mbo-3 en -4 opleiding drie jaar. Wekelijks besteed je minimaal 5-8 uur aan je opleiding.

Modules

Binnen het Coop College bieden we diverse opleidingsmodules aan. Sommige zijn algemeen en voor iedereen binnen Coop ontwikkeld, andere modules zijn afhankelijk van je functie en de afdeling waarop je werkt.

Er zijn bijvoorbeeld modules speciaal voor medewerkers van onze afdeling bloemen en planten en onze bakkerij. Het Coop College is gekoppeld aan ons personeelsinformatiesysteem waardoor het voor jou inzichtelijk is welke modules zijn afgerond en welke certificaten zijn behaald.

Coop College modules
Coop college contact

Iets voor jou & meer informatie?

Wil je meer weten over het Coop College of heb je vragen? Stel deze dan aan je leidinggevende of stuur een e-mail naar coopcollege@coop.nl. Werk je bij een zelfstandig ondernemer? Dan kun je ook deelnemen aan het Coop College. Vraag jouw ondernemer naar de mogelijkheden.