X

Het grootste oranjefeest van het jaar

Coop bestaat dit jaar 125 jaar en dat mag gevierd worden! Feest jij ook mee op 18 juni tijdens Coop in Concert in het GelreDome? Tijdens dit grootste oranjefeest van 2016 kun je genieten van spectaculaire optredens van diverse artiesten! De deuren van het GelreDome openen om 18.00 uur. Om 19.00 uur start het feestprogramma.

Bestel hier je tickets

Er zijn veld- en tribunetickets beschikbaar. Je voorkeur kun je aangeven tijdens het bestellen. Let wel op! 90% van het veld is reeds uitverkocht! Wees er dus snel bij! OP = OP.

Een kaartje kost slechts € 15,- exclusief administratiekosten.

Hieronder vind je de complete line up van Coop in Concert*:

16.00 - Start pre-party

Kom alvast in de feeststemming met optredens van DJ’s en de mogelijkheid lekker te eten en te drinken op het horecaplein. En niet te vergeten: moedig de finalisten van de BBQ Master 2016 aan! Onder leiding van René Pluijm zullen zij de heerlijkste BBQ gerechten klaarmaken. Wie wordt dé BBQ Master van 2016?

18.00 - Deuren GelreDome open

Geniet van het lekkere eten en drinken, koop wat muntjes voor tijdens het concert en ga via de ingang op je ticket het GelreDome binnen.

19.00 - Start van Coop in concert

Het stadion is vol, de sfeer zit er al goed in. Ben je klaar voor het oranjefeest van het jaar?

Start Coop in Concert met de volgende artiesten in willekeurige volgorde; VanVelzen, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Gers Pardoel, Wipneus & Pim, Mental Theo, Ronnie Flex, Mr. Polska, 2 Brothers on the 4th Floor & verrassingact!

23.30 - Eindiging Coop in Concert

Het oranjefeest van het jaar eindigt om 23.30 uur. Bekijk van te voren goed hoe laat de laatste treinen en bussen rijden om er zeker van te zijn dat je thuis kunt komen.

* Programma is onder voorbehoud