Statiegeldactie

Vanaf nu sparen we samen met jou voor Stichting Gaandeweg. Doneer jij ook jouw statiegeldbon aan Stichting Gaandeweg? Coop verdubbelt de eindopbrengst!

Over Stichting Gaandeweg
Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Zo kunnen zij er (tussen alle intensieve behandelingen door) een weekje tussenuit om op adem te komen. Weer even zorgeloos genieten van het gezinsleven, om er daarna weer volop tegenaan te kunnen.

Als je nu jouw lege statiegeldflessen bij één van de COOP filialen in Nederland inlevert, kun je het statiegeld aan Stichting Gaandeweg schenken. Alvast heel hartelijk dank!

Kijk voor meer informatie over het werk van Stichting Gaandeweg op www.gaandeweg.nl.

Steun goede doelen in 2017
Sinds 2008 organiseert Coop landelijke statiegeldacties voor charitatieve instellingen in alle Coop-winkels. Inmiddels hebben Coop en haar klanten al ruim 1,5 miljoen aan goede doelen gedoneerd. We zijn met name erg trots op de vrijgevigheid van onze klanten. Een heel mooi gegeven dat volledig met ons eigen gedachtegoed strookt.

Ook Coop vindt het belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dit sluit goed aan bij onze coöperatieve doelstelling om iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom gaan we ook in 2017 volop door met de steun aan goede doelen. Daarbij gaan we ons met name richten op de lokale omgeving van onze ruim 260 Coop-winkels. Dit betekent dat de het aanmelden van een landelijk goed doel is komen te vervallen. Het jaar 2016 wordt nog ingevuld met een selectie stichtingen die reeds zijn opgegeven. Wij houden jou op de hoogte van de toekomstige invulling!

Goede doelen die wij samen met u gesteund hebben: