Coop Vandaag opent deuren in Groningen

Op dinsdag 24 april opent een nieuwe Coop Vandaag in Groningen. De nieuwe winkel komt aan de Oude Ebbingestraat 54-58. Supermarktmanager Koos Brongers: “Coop Vandaag Groningen verrast haar klanten met een uitgebreid assortiment voor ieder eetmoment en diverse verse maaltijden, versbereide broodjes en meer uit eigen keuken. De winkel heeft bovendien zeer ruime openingstijden.”

In de nieuwe Coop Vandaag draait alles om de verschillende eetmomenten. Brongers: “De winkel is voorzien van een grote keuken waar de hele dag door verse maaltijden, versbereide broodjes, salades, luxe tosti’s en wraps en diverse snacks worden bereid. Ook kunnen klanten zelf hangop tappen, genieten van verse smoothies en bij het drankeneiland van een kop koffie, espresso, cappuccino of warme chocolademelk. Vanzelfsprekend kunnen klanten ook voor de weekboodschappen bij Coop Vandaag Groningen terecht.”

Nadruk op vers

Naast het reguliere aanbod heeft Coop Vandaag Groningen een ruim assortiment biologische producten en een assortiment tapas en gekoelde wijn en dranken. Ook aan kleinere huishoudens wordt gedacht. Zo kunnen klanten zelf tomaatjes en noten scheppen, verse kruiden knippen en kunnen zij in de winkel terecht voor losse eieren.

Ruime openingstijden en optimale service

Coop Vandaag Groningen is straks van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 22 uur geopend en op zondag van 12 tot 22 uur. Met een servicebalie met PostNL-pakketpunt en een verkooppunt van de Nederlandse loterijen is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten ook middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa's zelf eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen.

Feestelijke opening

Op 24 april om 18 uur opent Coop Vandaag Groningen haar deuren. Brongers: “Iedereen is welkom om de opening met ons te komen vieren. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend zijn er in de openingsweek diverse verrassingen voor de klanten en aantrekkelijke aanbiedingen.”