X

Begin de dag met de Dagstarters van Coop!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en geeft je nieuwe energie. Zo krijg je met een lekker ontbijtje al 10 tot 15 procent van je dagelijkse benodigde energie en voedingsstoffen binnen, een goede start dus! Begin elke dag gezond met de Dagstarters van Coop waarmee je jouw dag niet alleen goed, maar zeker zo goedcoop start.

Dagstarters van Coop

Alle ingrediënten voor een voedzaam én lekker ontbijt vind je bij jouw Coop. Van volkorenbrood met voldoende vezels en hartig en zoet beleg tot zuivel als melk en yoghurt en vers fruit voor de benodigde vitamines. Lekker en voedzaam voor het hele gezin! Om het ontbijt nog leuker te maken, profiteer je vanaf nu elke week van verse aanbiedingen voor een goed begin van de dag: de Dagstarters van Coop. 

Begin de dag bijvoorbeeld eens lekker en goedcoop met een broodje boterhamworst en een glaasje melk. Van maandag 13 februari tot en met zondag 19 februari zijn Coop rond brood, Coop boterhamworst en Melkunie halfvolle melk extra voordelig geprijsd.

Dagstarters ontbijt voorbeeld
Inspiratie nodig

Elke week profiteren van de Dagstarters van Coop?

Kom naar jouw Coop in de buurt, houd de folder in de gaten en laat je inspireren voor een goed begin van jouw dag! Uiteraard is alles ook online te bestellen, net zo makkelijk.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.