X

Trek Doekoe binnen voor jouw school

Van maandag 19 maart  t/m zondag 22 april is er weer een nieuwe Doekoe scholenactie! Spaar mee en geef jouw Doekoe aan een school naar keuze zodat er sport- en spelmaterialen voor de sportdag, de gymles of het schoolplein van gekocht kunnen worden. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen meer gaan spelen, sporten en bewegen. De school die de meeste Doekoe weet binnen te halen wint dit bovendien een fantastisch Schoolplein 14!

Hoe werkt het?
Bij aankoop van geselecteerde producten ontvang je aan de kassa Doekoe-munten. In alle winkels vind je een scoreboard met daarop de scholen die meedoen. In het scoreboard kun je de ontvangen Doekoe-munten doneren, waardoor deze school een groter deel van het prijzengeld ontvangt. Dit prijzengeld kan de school besteden aan sport- en spelmaterialen!

Schoolplein 14

Schoolplein 14

De school die dit jaar de meeste Doekoe-munten van Nederland weet te verzamelen wint wel een hele bijzondere prijs: een door de Johan Cruyff Foundation verzorgd Schoolplein 14! Met Schoolplein14 worden schoolpleinen weer aantrekkelijk gemaakt, door in samenwerking met de school en haar leerlingen lijnen en kleurvlakken (coatings) op de grond en muur aan te brengen. Enkele voorbeelden zijn een atletiekbaan, een speelcirkel of een goal op de muur. Op deze manier worden op natuurlijke wijze spelactiviteiten van kinderen gestimuleerd.

Naast de realisatie van het schoolplein, zorgt Schoolplein14 er ook voor dat je zoveel mogelijk uit het plein kunt halen met onder andere een voorbereidend lespakket, een sportpakket, spellenbox en 14-regelbord.

Waar spaar je voor?

Na donatie van de Doekoe-munten maken we de balans op. Aan iedere deelnemende school keren we een bedrag uit dat besteed mag worden aan sport- en spelmaterialen. Hierbij kun je denken aan voetballen, klossen, tafeltennisbatjes, stoepkrijt en nog veel meer!

De spelregels

  • De Doekoe munten krijg je aan de kassa mee bij aanschaf van de geselecteerde actieproducten.
  • Ook bij online bestellingen ontvang je Doekoe munten.
  • De munten kun je na het ontvangen in de buis die hoort bij jouw school gooien.
  • Hoe meer munten een school ontvangt, hoe hoger het bedrag dat de school ontvangt.
  • De school kan na afloop van de actie zelf met het gespaarde bedrag sport- en spelmaterialen bestellen.
  • De aanmeldprocedure voor scholen is inmiddels gesloten: nieuwe scholen kunnen zich helaas niet meer aanmelden voor 2018.