#Coopkerstklassieker

Als Coop houden wij van december, met lekker en goed eten. Daarbij mogen de echte kerstklassiekers als carpaccio, rollade en tiramisu niet ontbreken. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met diverse foodies, bloggers en vloggers. Zij maken de lekkerste klassiekers maar dan met een Twist! Net even anders dus. Denk aan een vegetarische rollade, lactosevrije chocolademousse of een pittig surinaamse ossenhaas. Klassiekers op hun eigen manier. Hiermee willen we je inspiratie bieden om deze kerst er iets bijzonders van te maken!

Wie wil dat nou niet? Een echte KitchenAid pan!

Onze foodies, bloggers en vloggers verloten onder hun volgers 10 pannen die net als zij een kerstklassieker maken met een eigen twist. Dus wil jij kans maken op een van deze pannen? Maak dan jouw recept en deel deze op je tijdlijn. Gebruik hierbij de #coopkerstklassieker #mijnkerstmetcoop en tag Coop Supermarkten erin en jouw gerecht is te zien op deze pagina. Ter inspiratie voor anderen.

Je kunt meedoen tussen 6 en 28 december. Daarna gaan wij de recepten proeven, testen en maken wij begin 2019 de winnaars bekend. Hierna nemen wij contact met je op over de prijs. Let op: je account moet wel openbaar zijn, wil je kunnen meedingen naar de prijzen. Bij een afgesloten account is jouw recept niet zichtbaar.

Suburbandad Rogier

Voor Suburbandad Rogier is kerst een periode om samen te vieren met lekker en goed eten. En dus staat hij graag in de keuken om een heerlijke maaltijd te maken. Hij kook niet alleen voor zijn gezin, maar het liefst voor zoveel mogelijk mensen. Toen wij dan ook met de uitdaging kwamen een kerstklassieker te maken met een Twist, maakte hij deze op zijn eigen manier om te delen met zijn buren!

Volg Suburbandad op Instagram

De Huismuts verrast een Volendams gezin

In deze video wordt écht het verschil gemaakt door De Huismuts. Bekijk de video om te zien hoe zij een gezin uit Voldendam verrast waar het de afgelopen tijd niet voor heeft meegezeten.