X

Gratis bezorging van je boodschappen
bij aankoop van twee zakken Mars mixed mini's

Mars, Snickers, Bounty, Twix én Milky Way: ze zitten allemaal in één zak Mars mixed mini’s. Ideaal voor onderweg en om uit te delen! En het is nu wel heel eenvoudig om de chocolaatjes - samen met je andere boodschappen - in huis te halen. Bij aankoop van twee zakken Mars mixed mini’s via Coop.nl worden jouw boodschappen namelijk gratis klaargezet of bij je thuisbezorgd!

Gratis bezorging Unilever

Mars mixed mini's

In een verpakking Mars mixed mini’s vind je verschillende heerlijke mini’s van Mars Chocolate. Mars zelf, maar ook Snickers, Bounty, Twix en Milky Way zitten in de zak. Heb jij een favoriet? Of wordt het een moeilijke keuze? Of misschien neem je er stiekem gewoon van allemaal één. Mmm, lekker!

Spontaan bezoek, een mooie dag, het strikdiploma van je zoon… Met een zak Mars mixed mini’s in je voorraadkast ben je altijd voorbereid op een feestmoment. En als je nu online twee zakken bestelt bij Coop, worden jouw boodschappen gratis klaargezet of bij je thuisbezorgd! Kun je gelijk ook de rest van je voorraadkast vullen.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Actievoorwaarden
De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van zaterdag 21 april t/m vrijdag 4 mei 2018. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen en waarbij het actieproduct in het assortiment zit en dus na winkelkeuze getoond worden op deze pagina. Kijk snel of deze actie voor jouw Coop supermarkt geldt.