Gratis bezorging van je boodschappen

Bij aankoop van een Finish of Vanish product

Schoon, schoner, schoonst. Met de vaatwasproducten van Finish en de vlekkenverwijders van Vanish ga jij voor een onberispelijk resultaat. Extra fijn: je hoeft tijdelijk niet te sjouwen met deze schoonmaakkrachtpatsers. Voeg één van de geselecteerde Finish of Vanish producten toe aan je bestelling op Coop.nl en we bezorgen je boodschappen gratis thuis of zetten deze voor je klaar in de winkel. Dat is nog eens makkelijk!

Finish Vanish

Finish


Aangekoekte pannen, etensresten op borden en lippenstift op de glazen. Je servies is geen gezicht na een etentje. Belangrijk dus dat je vaatwasser z’n werk goed doet. Daar helpt Finish bij. Al 65 jaar gespecialiseerd in vaatwasmiddelen, voor een schone vaat en glanzende glazen. De machinereiniger zorgt daarnaast voor een schone vaatwasser: hygiënisch en effectief!

Vanish Oxi Action


Koffie gemorst, een inkt- of grasvlek in je kleding? Het kan iedereen overkomen. Helaas zijn sommige vlekken lastig te verwijderen uit je kleding. Voeg daarom bij de wasbeurt een schepje Vanish Oxi Action toe: de effectieve vlekkenverwijderaar voor elke was. De Oxi Action Poeders zijn echte krachtpatsers en pakken de meest hardnekkige vlekken aan. Verkrijgbaar in zes varianten, met elk een eigen unieke eigenschap!

Koop je nu één geselecteerd product van Finish of Vanish op Coop.nl, dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd of voor je klaargezet in de winkel.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Actievoorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 6 t/m 19 oktober 2018 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 19 oktober 2018. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen. 

Lees hier meer over online boodschappen doen en ontdek of jouw Coop-winkel ook een bezorg- en/of ophaalwinkel is.