Gratis bezorging van je boodschappen 

Bij aankoop van drie Knorr Wereldgerechten

Er zijn van die producten die altijd van pas komen in je voorraadkast. De wereldgerechten van Knorr zijn hier goede voorbeelden van. Nu is hét moment om een voorraadje aan te leggen. Want wanneer je nu drie Knorr Wereldgerechten toevoegt aan je online bestelling, bezorgen we je boodschappen gratis thuis of zetten we ze voor je klaar in jouw Coop-winkel. 

Knorr aanbieding

Knorr wereldgerechten


Van Mexicaanse burrito’s tot Italiaanse lasagne en van Marokkaanse couscous tot Japanse teriyaki. De populairste gerechten uit de hele wereld zet je in een handomdraai op tafel. Dankzij de duidelijke omschrijving op de verpakking, is de maaltijd eenvoudig te bereiden. En met de vernieuwde variatietips geef je makkelijk een eigen draai aan je gerecht. Maak je maaltijd vega, voeg meer of andere groenten toe of geef met noten, zaden of verse kruiden je eigen finishing touch. Ideaal!

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Voorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 16 februari t/m 22 februari 2019 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 22 februari 2019. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen.