Gratis bezorging van je boodschappen

Bij aankoop van een krat Grolsch

Een koud pilsje: heerlijk op een feestje, om het weekend gezellig in te luiden of gewoon, met de voetjes op tafel bij een voetbalwedstrijd op tv. Ben jij een liefhebber van Grolsch? Voeg dan nu een krat Grolsch pijpjes (24 flesjes á 30 cl) of een krat Grolsch beugels (16 x 45 cl) toe aan je bestelling op Coop.nl. Dan bezorgen we je boodschappen gratis thuis of zetten deze voor je klaar in de winkel. Zo vul je wel héél eenvoudig je koelkast!

 

Grolsch

Grolsch is één van de bekendste biermerken van Nederland en brouwt al zo’n 400 jaar volgens het ‘vakmanschap is meesterschap’. Het bier wordt gebrouwen met twee soorten hop: één voor de aangenaam bittere smaak en één voor het aroma. Of je nu kiest voor de pijpjes of de beugelflessen: er zit bier met karakter in.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Actievoorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 16 november t/m 22 november 2019 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 24 november 2019. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen.