Gratis bezorging van je boodschappen

bij aankoop van twee uitdeelzakken Lay’s

Wokkels, Bugles, Naturel, Hamka’s, Nibbit of Paprika chips: stuk voor stuk heerlijke smaken waar je vast niet vanaf kunt blijven. Welke smaak is jouw favoriet? Gelukkig hoef je helemaal niet te kiezen, want met de uitdeelzakken van Lay’s haal jij ze allemaal tegelijk in huis. Organiseer je binnenkort een (kinder)feestje? Of vind je het gewoon fijn om je voorraad eenvoudig aan te vullen? Voeg dan nu twee uitdeelzakken Lay’s toe aan je online bestelling op Coop.nl en we bezorgen jouw boodschappen gratis thuis óf zetten ze voor je klaar in jouw Coop-winkel. Dat scheelt een hoop tijd!

Lay's uitdeelzakken

Met de uitdeelzakken van Lay’s zit je altijd goed. Of dit nu is bij onverwacht bezoek, spontane lekkere trek of voor onderweg: de zakjes zijn namelijk individueel verpakt en dus supermakkelijk om mee te nemen of uit te delen. Houd je het bij één zakje of kies je toch voor twee? Bijkomend voordeel is namelijk dat je je door het kleine formaat niet schuldig te voelen als je er nog een zakje bij pakt! Extra lekker als je ervan houdt om verschillende smaken op tafel te zetten.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Actievoorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 14 december t/m 20 december 2019 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 22 december 2019. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen.