Gratis bezorging

Bij aankoop van twee artikelen van L’OR of Pickwick

Een heerlijk kopje warme koffie of thee. Het is er echt weer voor tijdens die regenachtige herfstdagen! Ben jij een echte theeleut of koffiefanaat? Dan is dit hét moment om je voorraad aan te vullen. Als je twee actie-artikelen van L’OR of Pickwick aan je online bestelling op Coop.nl toevoegt, bezorgen we jouw boodschappen namelijk gratis thuis óf zetten we ze voor je klaar in jouw Coop-winkel. Dat scheelt een hoop tijd!

Douwe Egberts

Tijd voor koffie


Word jij ook zo blij van dat eerste kopje koffie ’s ochtends? Begin de dag vol energie met een kopje L’OR koffie. Elke kopje L'OR koffie staat voor een moment van perfectie. Door de perfecte balans tussen milde en krachtige smaken geniet je van de intense en verfijnde aroma's van de exclusief geselecteerde L'OR koffiebonen. Laat je verleiden door de L'OR gouden koffiestandaard en ga voor niets minder dan goud.

Liever een kopje thee?


Al sinds halverwege de 18e eeuw selecteren de ‘meesterblenders’ van Pickwick thee van de hoogste kwaliteit. Zwarte en groene thee, rooibos en fruit- en kruidenmelanges. Voor ieder moment bestaat een perfecte thee. Geniet alleen, of samen - met vrienden, familie of collega’s. Met de handige theezakjes voor één kopje hoef je niet meteen een volle pot te zetten, en kiest iedereen zijn favoriete smaakje.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Actievoorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 9 t/m 15 november 2019 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 17 november 2019. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen.