Wat is eigenlijk g’woon?

g’woon is hét huismerk van jouw Coop supermarkt. De producten van g’woon staan voor de beste keuze. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook voor je portemonnee. g’woon lekker voordelig en verantwoord boodschappen doen.

Je mag dus g’woon strooien met de hagelslag en geef g’woon nog een rondje! Ons huismerk biedt een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. Van broodbeleg, fruitdranken en dierenvoeding tot een klein geluksmomentje met een heerlijk kopje ‘g’wone’ koffie of thee. g’woon goed dus!

g'woon goede prijs & kwaliteit

Goede prijs & kwaliteit

De producten worden gemaakt door die leveranciers die ons de beste kwaliteit kunnen leveren. Ieder product moet zich kunnen meten met het beste product uit de categorie. Daarnaast garandeert g’woon je altijd de beste prijs voor de kwaliteit die het product biedt. Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. Wie wil dat nou niet?

Duurzaam

We besteden veel aandacht aan de producten die we inkopen, waar ze vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden. Daarin houden we rekening met mens, dier, milieu en klimaat. Welke precieze aandacht nodig is, verschilt per product en per land van herkomst. We letten bijvoorbeeld op arbeidsomstandigheden, verantwoorde ingrediënten, kwaliteitskeurmerken en certificeringen en milieueisen. Wanneer producten gemaakt worden door leveranciers in Azië, Latijns- Amerika of Afrika, weten we dat extra aandacht voor de mensen die er werken belangrijk is. In dat geval verwachten we van onze leveranciers dat ze gaan deelnemen aan een programma voor arbeidsomstandigheden (zoals BSCI).

g'woon duurzaam

Het g'woon assortiment

Hieronder vind je een selectie uit het g'woon assortiment. Wil je het hele assortiment zien? Klik dan op onderstaande link!

Bekijk het hele g'woon assortiment

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.