Ontdek Park De Hoge Veluwe met Coop

Spaar voor een gratis 2e dagkaart


Bij Coop spaar je van 3 september tot en met 28 oktober 2018 voor een gratis tweede toegangskaartje voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Spaar mee en trek eropuit met Coop!
Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 5 euro* aan boodschappen 1 spaarzegel. Een volle spaarkaart (12 zegels) is goed voor 1 voucher. Deze voucher kun je tot en met 31 december 2018 verzilveren voor een gratis 2e dagkaart* voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Met deze dagkaart(en) kun je het Park bezoeken tot en met 31 december 2019.

* Bekijk de actievoorwaarden onderaan de pagina.

Over de Hoge Veluwe

Over Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de unieke nalatenschap van een van de meest markante echtparen uit de Nederlandse geschiedenis, Anton en Helene Kröller-Müller en gesticht in 1935. Het samenbrengen van natuur en kunst was een van de belangrijkste oogmerken van het echtpaar Kröller-Müller bij het stichten van hun landgoed.

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is divers. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af. Tijdens een tocht door het Park kom je door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen. Het Park ligt in de provincie Gelderland en is goed bereikbaar vanuit alle hoeken van het land vanwege zijn centrale ligging in Nederland. 

Spaar alle 8 dierenstickers!

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vind je talloze dieren. Acht daarvan staan centraal op de dierenstickers: de Big 8 van Park De Hoge Veluwe. Van deze dieren kun je tijdens de actieperiode gratis stickers verzamelen! Elke week is er een nieuwe sticker, met een nieuw dier verkrijgbaar bij de servicebalie van jouw Coop. Verzamel alle Big 8 dierenstickers op de poster die gratis af te halen is in de zuil in de winkel.

Spaar jij alle stickers?

Moeflon

Vroeger leefden moeflons niet in Nederland. Ontdek hoe ze hier gekomen zijn!
Lees meer

Veldleeuwerik

De veldleeuwerik is een ware casanova. Weet jij waarom?
Lees meer

Wild Zwijn

Het wild zwijn wordt ook wel de 'nozem van het bos' genoemd.
Lees meer

Gentiaanblauwtje

Wist je dat rupsen van het gentiaanblauwtje worden opgevoed door mieren?
Lees meer

Ree

Ze lijken op kleine herten, maar het is toch echt een andere diersoort: de ree.
Lees meer

Boommarter

Hij is super lenig, slank én vlug en lijkt ook wel een beetje op een huiskat: de boommarter.
Lees meer

Das

Het is het grootste landroofdier in ons land: de das.
Lees meer

Edelhert

De Koning van Park De Hoge Veluwe is ongetwijfeld het edelhert.
Lees meer
Wilde Weken

Kom tijdens de herfstvakantie naar de Wilde Weken!

Ontdek samen Het Nationale Park De Hoge Veluwe tijdens de Wilde Weken van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober 2018. Erop uit met de knapzakroute voor het hele gezin of ga mee op wildspotexcursie*. Misschien zien jullie wel het edelhert (de koning van het Park), de moeflon of een van de andere dieren van de Big 8! 

Even lekker inspannen?
Doe mee aan de Highland games en ga met andere families de strijd aan! Leef je uit met activiteiten als zwerfkei gooien, paalwerpen of boomklimmen. Hebben de kinderen daarna nog energie? Dan kunnen ze helemaal los in de Survival ConTrainer. Een speciaal speel- en klimapparaat! Kortom; een dag vol inspanning en ontspanning voor het hele gezin!

* Mee op wildspotexcursie? Geef je dan vooraf op op hogeveluwe.nl/wildweken. Max. 10 deelnemers per excursie.

Spaarkaart downloaden

De spaarkaart is verkrijgbaar in alle winkels, maar kun je ook gewoon downloaden en uitprinten. Als je spaarkaart vol is kun je deze in de winkels inleveren voor een voucher voor een 2e gratis dagkaart*

Download de spaarkaart

* Bekijk de actievoorwaarden onderaan de pagina.

Download de spaarkaart

Zes redenen om Park De Hoge Veluwe te bezoeken!

 • Witte fiets
  Pak een van de 1800 (gratis!) Witte Fietsen en ontdek de 43 kilometer fietspad. Tip! Er zijn ook elektrische rolstoelfietsen.
 • Stuifzand
  Een grote zandbak en de enige plek waar je van de paden af mag om te rennen en kuilen te graven.
 • Museonder
  Een ondergronds museum. Je ziet er niet alleen een doorsnede van een vossenhol, maar ook wat hier allemaal is gevonden in de grond. Met opdrachtenboekje.
 • Bronsttocht
  In september hoor je ze aan het eind van de dag overal burlen, de edelherten van het Park. Het
  ideale moment om ze te spotten.
 • Huifkartocht
  Elke derde zondag van de maand tot 16 december 2018. Er rijdt een natuurgids mee voor uitleg.
 • The Nature Game
  Een avonturengame op de iPad over het ‘Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum’ voor kinderen vanaf 6 jaar.

Actievoorwaarden

 • Bij elke € 5,- aan boodschappen ontvangt je 1 spaarzegel
  • Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten en telefoonkaarten.
 • 12 zegels is een volle spaarkaart

 • Tegen inlevering van 1 volle spaarkaart ontvang je één voucher voorzien van een unieke code voor een tweede dagkaartje gratis voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Inleveren van volle spaarkaarten kan in de winkel t/m 11 november 2018.
  • Tweede dagkaartje gratis is geldig voor een dagkaart voor volwassenen ter waarde van € 9,50 of kinderdagkaart ter waarde van € 4,75 waarbij het goedkoopste kaartje gratis is.
 • Je kan de voucher verzilveren op hogeveluwe.nl/coop t/m 31 december 2018

 • Je kan Park De Hoge Veluwe vervolgens met de dagkaart(en) bezoeken t/m 31 december 2019.