Invulling vacature ledenraad

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten de vacature in de ledenraad in de provincie Groningen in te vullen. De coöperatieraad heeft een kandidaat voorgesteld die de instemming heeft van het voltallige bestuur. We stellen de kandidaat graag kort aan je voor.

Wilt-Fedde Meendering (man, 28-01-1965) komt uit Bellingwolde, Groningen. Wilt is zelfstandig taxateur /adviseur onroerend goed en gemeenteraadslid voor het CDA. Wilt heeft een brede interesse, vindt lokale verbinding heel belangrijk, is actief  en enthousiast. Wilt sluit ook aan bij het winkelpanel van Coop Bellingwolde.

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Groningen en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar cooperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn wordt de voorgestelde vertegenwoordiger op de ledenraadsvergadering van 19 november 2019 officieel verwelkomd.