Invulling vacature ledenraad

18 februari 2020

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten een vacature in de ledenraad in de provincie Noord-Brabant in te vullen. De coöperatieraad heeft een kandidaat voorgesteld die de instemming heeft van het voltallige bestuur. De kandidaat stelt zich graag even voor:

Mijn naam is Evelijne van den Langenberg, 44 jaar en moeder van twee kinderen van 9 en 11. Ik woon nu nog in het vestingstadje Heusden maar we zullen in maart verhuizen naar ons nieuwbouwhuis in Herpt. Na mijn opleiding personeel en organisatie ben ik bij uitzendbureau Start gaan werken en na drie jaar heb ik de overstap gemaakt naar het UWV. Ik werk als adviseur werkgeversdiensten, dat houdt in dat ik werkgevers in de regio 's-Hertogenbosch adviseer op het gebied van werving en selectie, juridische zaken, ziektewet, employer branding en nog veel meer. Ik werk 27 uur om daarnaast nog tijd te hebben voor mijn gezin. Ik sta elke zaterdag langs de lijn om mijn zoontje aan te moedigen bij de voetbal en probeer zelf nog wat aan fitness te doen. Wij gaan graag met onze hond naar de Drunense duinen om lekker uit te waaien. Verder houd ik me graag bezig met wat er in de wereld allemaal gebeurt en heb ik door mijn werk een natuurlijke interesse wat er afspeelt binnen bedrijven op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en personeel. En met name op dat vlak wil ik mijn bijdrage leveren in de ledenraad van Coop.

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Noord-Brabant en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar coöperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn, is de benoeming tot ledenraadslid een feit en wordt Evelijne op de ledenraadsvergadering van 2 april 2020 verwelkomd.