Invulling vacature ledenraad

11 juni 2020

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten twee vacatures in de ledenraad in de provincie Zuid-Holland in te vullen. De coöperatieraad heeft in lijn met het gewenste profiel kandidaten voorgesteld die de instemming hebben van het voltallige bestuur. We stellen de kandidaten graag kort aan je voor.

Marieke van Gelderen (1967). Nieuwveen.
Van beroep Communicatiemedewerker ZonMw (gezondsheidsonderzoek en zorginnovatie). Eerder werkzaam als communicatiemedewerker Rabobank. Opleidingsachtergrond HBO Communicatie.

Marieke is opgegroeid in een kruideniersgezin en supermarktfan. Lokaal actief betrokken. Onder andere actief als redactielid voor RK Groene hart.

Bram Schellingerhout (1993). Stolwijk.
Van beroep wijkverpleegkundige bij Buurtzorg Nederland. Opleidingsachtergrond HBO verpleegkundige.

Bram komt door zijn werk in de regio en bezoekt als klant op route ook de Coop vestigingen in Gouda, Gouderak en Lekkerkerk. Fan van de Coop formule, sociaal, natuurliefhebber en vindt gezonde voeding belangrijk.

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Zuid-Holland en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar coöperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn dan zijn de benoeming een feit en zullen Bram en Marike op de ledenraadsvergadering van 17 november 2020 worden verwelkomd.