Ben jij een echte grillmaster?

Spaar mee voor een KitchenAid grillpan!


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid grillpan

De vierkante KitchenAid grillpan meet 26 bij 26 centimeter en is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, met een praktische steel van roestvrij staal. De pan heeft een dikke bodem met natuurlijk de kenmerkende ‘ribbels’. Dankzij die ribbels op de bodem van de pan krijg je mooie ‘grilstrepen’ op je ingrediënt. Of dat nu een biefstukje is, een moot vis of een plak groente. Da’s niet alleen mooi om te zien, het geeft ook een heerlijke grillsmaak! Dankzij de goede antiaanbaklaag van deze KitchenAid grillpan heb je eigenlijk weinig tot geen boter of olie nodig. Gebruik je toch graag wat boter of olie? Dan volgt hier dé ultieme ‘tip van de chef’ bij grillen? Bestrijk je ingrediënt met olie of vloeibare boter, in plaats van ‘m in de pan te schenken. In een grillpan gaat olie tussen de ribbels van de pan zitten, terwijl je stuk vlees juist óp de ribbels ligt en zo helemaal niet in aanraking komt met de olie.

Op zoek naar kookinspiratie?

Weet jij niet zo goed wat je aan moet met een grillpan? Dan helpt Coop je graag aan ideeën! Een welbekende en populaire manier om een grillpan te gebruiken: voor een lekkere steak, of een moot zalm of tonijn. Maar grill vooral ook eens groenten en fruit! Snijd bijvoorbeeld courgette, aubergine en paprika in platte plakken, bestrijk ze licht met olie – of marineer ze vooraf, ook lekker – en leg ze in de hete grillpan. Laat de groente in de pan zoveel mogelijk met rust, dan krijg je die mooie strepen op je groenten. Gegrilde groenten zijn lekker bij een karbonade (uit dezelfde pan!), in lasagne, op de pizza of in een salade. Ook gegrild fruit – zoals peer of perzik – doet het goed in een salade. Gegrilde ananas is heerlijk als dessert, bijvoorbeeld met een bolletje ijs erbij. Kijk voor meer inspiratie en de lekkerste recepten vooral verder op keukentafel.nl!

Spaar jij al mee? De grillpan is van jou na inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 24,99!