Wil jij professioneel bakken en braden?

Spaar mee voor een KitchenAid koekenpan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid koekenpannen

Een degelijke koekenpan is onmisbaar in de keuken. Met de pannen van KitchenAid kun je alle kanten op. We hebben er drie voor je geselecteerd: met een diameter van 20 cm, 24 cm en 28 cm. Voor ieder wat wils dus!

De koekenpannen van KitchenAid zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een comfortabele handgreep van roestvrij staal. Dankzij de drielaagse antiaanbaklaag heb je weinig boter of olie nodig tijdens het bakken! De KitchenAid koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen (ook inductie), en kunnen bovendien in de oven én de vaatwasser.

Op zoek naar kookinspiratie?

Laat je verrassen door de heerlijke recepten van Coop. Lekker, makkelijk en goedkoop of op een originele manier uitpakken: keukentafel.nl biedt inspiratie in overvloed!

Lekkere wentelteefjes bij het ontbijt? Of smaakvol lunchen met een kliekjesomelet? Gebakken aardappeltjes met een stukje vlees, vis of vleesvervanger? Een koekenpan is een echte alleskunner! Wat je ook uit je KitchenAid koekenpan tovert: smaken zal het zeker!

Spaar jij al mee? Bij inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 14,99 (20 cm), € 16,99 (24 cm) of € 20,99 (28 cm) mag zo’n handige koekenpan met jou mee naar huis!