Koken is een kunst!

Spaar mee voor een KitchenAid kookpan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid kookpan

Een ‘gewone’ kookpan is onmisbaar in de Hollandse keuken! Want wij smullen graag van stamppot, soep en ons oude vertrouwde ‘AGV’tje’… Maar ook rijst en pasta kook je natuurlijk beetgaar in een kookpan. Of je nu met je gerechten dicht bij huis blijft, of ook graag een ‘bordje over de grens’ kookt: met de KitchenAid kookpan (met een diameter van 20 cm en een inhoud van 3,1 liter) kook je de sterren van de hemel! De dikke bodem van de pan zorgt voor een optimale warmteverdeling – ongeacht de warmtebron – en door het glazen deksel zie je precies hoe het met je borrelende gerecht gesteld is. De comfortabele roestvrijstalen handgrepen en de brede rand van het deksel zorgt dat je de pan makkelijk en veilig kunt afgieten. Aan tafel! Na het eten kan de pan gewoon in de vaatwasser: ideaal toch?

Op zoek naar kookinspiratie?

Een kookpan als deze is de basis van je keuken; je kunt er alle kanten mee op. Blancheer groenten en kook aardappels, rijst, pasta of noedels… Hoef je niet voor een groot gezelschap te kokkerrelen? Dan is de kookpan ook bij uitstek geschikt voor soepen of stamppotten.

Bij Coop inspireren we je graag. Met de Coop Pureersoepen zet je bijvoorbeeld supersnel een heerlijke Courgette-broccolisoep op tafel. Hou je van een traditionele stamppot? Maak dan onze andijviestamp met gehaktballen. De avontuurlijke chef probeert misschien liever de andijviestamppot met zoete aardappel, geitenkaas en cashewnoten. Laat je ons dan weten of het gesmaakt heeft?

De smaak te pakken? Kijk dan vooral verder op onze website keukentafel.nl, die staat vol met de heerlijkste recepten!

Bij inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 26,99 is deze kwalitatieve KitchenAid kookpan al van jou!