Eindeloos goudbruine pannenkoeken stapelen?

Spaar mee voor een KitchenAid pannenkoekenpan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid pannenkoekenpan

Een goede pannenkoekenpan bakt niet aan en verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat het beslag overal tegelijk gaar is. De bodem van de KitchenAid pannenkoekenpan heeft een diameter van 28 cm en is gemaakt van dik, hoogwaardig aluminium dat de warmte mooi verdeelt. Dankzij de kwalitatieve antiaanbaklaag bakt je pannenkoek mooi egaal goudbruin zónder aan te bakken! De roestvrijstalen handgreep van de pan ligt lekker in de hand, ideaal voor de dappere pannenkoekenbakker die de pannenkoek graag in de lucht omkeert. Keer je de koek liever met een spatel? Ook dat gaat makkelijk, dankzij de lage wanden. Met de pannenkoekenpan van KitchenAid heb je in een mum van tijd een heerlijke, dampende stapel pannenkoeken op tafel! En na het eten zet je de pan gewoon in de vaatwasser. Wel zo makkelijk.

Op zoek naar kookinspiratie?

‘Gewoon’ een ouderwetse pannenkoek met spek en stroop? Heerlijk! Maar je wilt die fijne pannenkoekenpan natuurlijk graag vaker gebruiken… Bij Coop inspireren we je graag. Laat je verrassen door de heerlijke recepten op keukentafel.nl!

Maak bijvoorbeeld eens gezonde bananenpannenkoekjes voor het ontbijt. Hartstikke hip. Of verwerk pannenkoek in een origineel voorgerecht, zoals een ‘pannenkoekencadeautje’, of een kruidenflensje met ragout. Stapel pannenkoeken op met een lekkere vulling – zoals jam, chocoladepasta, vla of yoghurt – ertussen, ideaal voor een kinderfeestje! Of pak uit met een smaakvol dessert, door een pannenkoek of flensje te serveren met gebakken banaan en karamelsaus. Hmmm!

Trek gekregen? Start snel met sparen! Voor slechts € 21,99 én een volle spaarkaart is de KitchenAid Pannenkoekenpan van jou.