Vind jij alles lekkerder met een sausje?

Spaar mee voor een KitchenAid sauspan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid sauspan

Het spreekt misschien voor zich, maar in een sauspan maak je de lekkerste sauzen! Het belangrijkste aspect van een sauspan is de bodem. De sauspan van KitchenAid heeft een extra dikke bodem, voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De pan heeft een steel, voor als ‘draaien’ met de pan beter is dan roeren in de pan, bijvoorbeeld bij karamel, maar de vorm en het formaat van de pan bieden ook meer dan voldoende bewegingsruimte voor een spatel of garde. De KitchenAid sauspan heeft een diameter van 20 centimeter, je maakt er makkelijk twee liter saus in; dat wordt smullen!

Op zoek naar kookinspiratie?

Met een lekkere saus erbij smaakt alles beter! Waar ga jij van watertanden? Ga je voor een kaassausje bij je bloemkool of witlof, een champignon- of pepersausje bij een lekker stukje vlees, of liever voor een pittige satésaus bij een bordje bami? Ook als je het wat meer in de decembersfeer zoekt bieden we graag inspiratie! Wat dacht je bijvoorbeeld van een originele speculaassaus bij een stukje eendenborstfilet? Ook een stijlvol dessert maak je helemaal af met een lekker sausje. Probeer bijvoorbeeld ons recept voor vanille-ijs met vijgensaus! Een ideaal kerstdessert misschien?

Laat je verrassen door de heerlijke recepten van Coop. Lekker, makkelijk en goedkoop of op een originele manier uitpakken: keukentafel.nl biedt inspiratie in overvloed!

Spaar jij al mee? De sauspan is van jou na inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 17,99!