Gek op soep?

Spaar mee voor een KitchenAid soeppan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid soeppan

‘Gewone’ kookpannen zijn onmisbaar in de Hollandse keuken! Want wij smullen graag van stamppot, soep en een ouderwets bord aardappels, groenten en vlees. Vooral in de koudere maanden! Maar ook rijst en pasta kook je natuurlijk gaar in een kookpan. Tijdens de Coop-pannenactie spaar je voor kookpannen in diverse formaten. Met de KitchenAid soeppan – met een diameter van 22 cm en een inhoud van ruim 5 liter! – kook je de sterren van de hemel. De dikke bodem van de pan zorgt voor een optimale warmteverdeling – ongeacht de warmtebron – en door het glazen deksel zie je precies hoe het met je borrelende gerecht gesteld is. De comfortabele roestvrijstalen handgrepen en de brede rand van het deksel zorgt dat je de pan makkelijk en veilig kunt afgieten. Een grote kookpan of soeppan is ideaal om een flinke hoeveelheid soep of stamppot in klaar te maken. Kan heel de familie lekker mee-eten. Óf je legt een praktisch voorraadje aan in de vriezer natuurlijk; altijd fijn om een makkelijke maaltijd achter de hand te hebben.

Op zoek naar kookinspiratie?

Laat je verrassen door de heerlijke recepten van Coop. Zoek je een lekker, makkelijk en goedkoop recept voor een snelle maaltijd op een drukke dag? Of pak je liever écht uit voor een gezellig etentje met familie of vrienden? Keukentafel.nl biedt inspiratie in overvloed!

Wat denk je bijvoorbeeld van een verwarmende kom Hollandse groentesoep? Toe aan ‘iets anders’? Probeer dan bijvoorbeeld de romige wortel-kokossoep, of de pompoensoep met garnalen! Als je na een bordje soep nog ruimte over hebt voor een hoofdgerecht, maak je in de KitchenAid soeppan ook makkelijk een stamppot klaar. Boerenkool met worst bijvoorbeeld, of een smakelijke knolselderijstamppot met brie en amandel. Aan tafel!

Spaar jij al mee? Bij inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 32,99 is deze handige soeppan van jou!