Pruttelen en sudderen maar!

Spaar mee voor een KitchenAid stoofpan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid stoofpan

De geur van eten vult vaak je hele huis. En als je een lekker gerecht maakt in de KitchenAid stoofpan is dat helemaal niet erg. Vooral niet in de winter, als het buiten koud en guur is en jij zelf in de warme cocon van je huis de tijd neemt om een ‘slow’ gerecht klaar te maken. De stoofpan van KitchenAid is bij uitstek geschikt voor heerlijke stoofpotjes, het ultieme comfort food. De pan heeft een diameter van 29 centimeter en een inhoud van 4,2 liter. Het hoogwaardige aluminium en de dikke bodem zorgen voor een snelle en goede warmteverdeling, in combinatie met de degelijke antiaanbaklaag maakt dat dat je gerecht niet aankoekt. Door de deksel op de pan te houden, gaat er geen vocht verloren én bespaar je energie. Ook handig: de stoofpan kan in de oven. Met de deksel en al (tot 220°C). Ideaal voor een stoofgerecht, de temperatuur van de oven is namelijk heel constant én je gebruikt bovendien minder gas. En daarna knus met het hele gezin of een groep vrienden aan tafel!

Op zoek naar kookinspiratie?

Laat je verrassen door de heerlijke recepten van Coop. Zoek je een lekker, makkelijk en goedkoop recept voor een snelle maaltijd op een drukke dag? Of pak je liever écht uit voor een gezellig etentje met familie of vrienden? Keukentafel.nl biedt inspiratie in overvloed!

Wat denk je bijvoorbeeld van een smaakvolle herfststoofpot met bokbier? Of van een dampend bord ‘oud-Hollandse’ hutspot met sucadelappen of draadjesvlees? Ook stoofpeertjes – een klassiek bijgerecht dat het ook goed doet als dessert – maak je klaar in de KitchenAid stoofpan!

Trek gekregen? Spaar dan bij Coop vooral mee voor de stoofpan van KitchenAid. Met één volle spaarkaart en een bijbetaling van € 32,99 is ‘ie voor jou!