Snel een voedzame maaltijd op tafel?

Spaar mee voor de KitchenAid wokpan


Met de feestdagen in het verschiet duikt iedereen weer lekker de keuken in. De heerlijkste gerechten worden uit jullie ovens en pannen getoverd. Daarbij weten wij één ding zeker: goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een professionele cateraar bent, of een hobbykok. Je spaart daarom van 29 oktober 2018 tot en met 20 januari 2019 bij Coop voor enorme korting op de stijlvolle én kwalitatieve pannen van KitchenAid!

De KitchenAid wok

Wokken is ontzettend populair! En da’s niet gek. Een wokgerecht is snel, gezond én superlekker. In een wok – een grote ronde pan – verhit je de ingrediënten heel kort op een hoge temperatuur; op die manier blijven smaken, vitamines en voedingsstoffen goed bewaard. Groente blijft lekker knapperig en vlees krijgt een krokant laagje, maar blijft aan de binnenkant heerlijk mals. Wok met vlees, vis, zeevruchten of vegetarisch! De wokpan van KitchenAid – met een diameter van 28 cm – verwarmt gelijkmatig, ongeacht de warmtebron, hiermee kun je dus alle kanten op!  

Op zoek naar kookinspiratie?

Ga je voor een heerlijke curry vol verse groenten? Deze linzencurry bijvoorbeeld, écht comfort food. Of tover je voor je gezin graag een ander verrassend wokgerecht op tafel? Wat dacht je van gewokte paksoi met speculaaskruiden, lekker winters! Laat je verrassen door de heerlijke recepten van Coop. Zoek je een lekker, makkelijk en goedkoop recept voor een snelle maaltijd op een drukke dag? Of pak je liever écht uit voor een gezellig etentje met familie of vrienden? Keukentafel.nl biedt inspiratie in overvloed!

Spaar jij al mee? Bij inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van € 22,99 mag deze handige wokpan met jou mee naar huis!