Top van Coop: kwaliteit waar we trots op zijn

De producten van Top! van Coop zijn van de allerbeste kwaliteit en daar zijn we trots op! Lees op deze pagina alles over deze assortimentshelden en wat onze producten zo bijzonder maakt.

vleeswaren

Top! van Coop authentieke vleeswaren

Een goed belegde boterham, dat wil iedereen toch wel? Daarom heb je bij Coop keuze uit heel veel verschillende soorten verse, authentieke vleeswaren. Van ham, boterhamworst, gebraden gehakt, runderlever en rollade tot gerookte kipfilet en gegrilde rosbief met 2 sterren van het Beter Leven keurmerk. Stuk voor stuk ambachtelijk bereid van puur vlees, zonder smaakversterkers en kleurstoffen. Natuurlijk op de perfecte dikte voorgesneden, voor de lekkerste bite. Zulke lekkere vleeswaren doen het niet alleen fantastisch op brood, je kunt er ook rijstwafels heel feestelijk mee beleggen. Met authentieke, gerookte kipfilet en avocado, of authentieke rosbief en radijsjes zet je een origineel ontbijt op tafel.  

Top! van Coop kibbeling

Onze kibbeling is een echte allemansvriend. En kan eigenlijk elke dag wel op het menu. Het is een uitkomst voor als je in het weekend iets anders tussendoor wilt eten. Of als je door de week niet veel tijd hebt om te koken. Want onze kibbeling is zo klaar. Je hoeft ‘m alleen nog maar op te warmen. In de oven of koekenpan blijkt het krokante laagje ook echt krokant. Waardoor de malse binnenkant nog beter tot zijn recht komt. Onze kibbeling smaakt dus net zo lekker als op de markt. We maken hem van stukjes Alaska koolvis, MSC gecertificeerd, dus helemaal duurzaam.

kibbeling
snacks

Top! van Coop snacks

Met onze snacks haal je echte toppers in huis. We maken ze zelf. Met extra veel vlees en de beste kruiden. Onze uitgekiende recepten zorgen natuurlijk voor precies de goede smaak. En wat ze nog lekkerder maakt, is het royale formaat. Onze rundvleesbitterballen bijvoorbeeld wegen maar liefst 40 gram. Die hebben we niet voor niets kanjers genoemd. Top! van Coop snacks zijn niet zomaar snacks, dat zijn snacks van horecakwaliteit. We hebben 10 varianten: van kroketten, loempia’s, pikante gehaktstaven, frikandellen en kanjerbitterballen tot nasi- en bamischijven. Keuze genoeg dus om eens flink uit te pakken bij je volgende borrel!  

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine hacheevlees

Dat onze slagers voor kwaliteit gaan, weet je. Daarom verkopen we bij Coop ook Blonde d’Aquitaine hacheevlees. Dat is rundvlees met 2 sterren van het Beter Leven Keurmerk, dat steeds malser en smaakvoller wordt als je het langer bereidt. Ons Blonde d’Aquitaine hacheevlees is dan ook de ideale basis voor een stevige stoofpot, een boeuf bourguignon of een Hollandse hachee. Want hachee klinkt dan wel Frans, het is oer-Hollands. Hachee van rundvlees, uien en wijn stond al in de Middeleeuwen op het menu. En van precies die ingrediënten, plus een kruidnagel en wat laurier, maak je nu een klassieke hacheestoof.   

hacheevlees
Vloerbrood

Top! van Coop Molenbrood

Molenbrood vloerbroden zijn lekker grote broden voor elke dag. We bakken ze - natuurlijk elke dag - met de allerbeste ingrediënten op de stenen vloer van de oven. Dat geeft de broden een mooie korst rondom, waardoor de smaak binnenin vol blijft. Onze bakkers gebruiken hun eigen, unieke recept. Molenbrood vloerbroden zijn dan ook alleen te koop bij Coop. We hebben ze in verschillende smaken: volkoren, donker meergranen, wit, donker spelt en licht spelt. We snijden de vloerbroden in de winkel. En met die verse grote boterhammen maak je de allerbeste clubsandwich.

Top! van Coop kipschnitzel

Onze kipschnitzel is een echte klassieker. Gesneden van de allermalste kipfilets – alleen van kippen met Pluimgarantie – en naturel gepaneerd, voor een knapperig krokante korst. Als je zo’n schnitzel op tafel zet, krijg je eigenlijk alleen maar blije gezichten. Wil je hem helemaal volgens de traditie eten? Serveer er dan een Duitse aardappelsalade bij, een takje peterselie en een schijfje citroen. Wil je juist een keer iets anders? Snij de kipschnitzels dan in de breedte in stukjes, en rol die samen met reepjes puntpaprika en avocado, wat mayonaise en een honigmosterddressing in een wrap. Kiplekker!

kipschnitzel
Filet Americain

Top! van Coop filet americain

Wist je dat filet américain helemaal niet uit Amerika komt? De allereerste filet américain was namelijk van Joseph Niels, eigenaar van restaurant La Royale, in het Belgische Brussel. Hij maakte het in 1927. Van eersteklas rundvlees, mayonaise, kappertjes, fijngehakte peterselie, citroen, ansjovis, peper en zout. En de Top! van Coop filet américain maken we eigenlijk nog precies zo. Net zo ambachtelijk als Joseph Niels, met mals rundvlees, maar met hun eigen, geheime combinatie van kruiden. Onze smeuïge filet américain is er in 5 varianten: naturel, mager, peper, ui, en ei-ui-mayo. Natuurlijk kun je zelf ook een combinatie maken. Filet américain gaat perfect samen met onder andere ei, augurk, truffelmayonaise en sla. Zo maak je in een handomdraai een super-de-luxe broodje voor tussen de middag.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Top! van Coop rijkgevulde mihoen

Hoe graag je ook kookt, soms zijn er dagen dat je niet in de keuken wilt staan. Omdat je het te druk hebt. Of een keer geen zin. Daarom maken onze koks elke dag verse maaltijden voor je. En de rijkgevulde mihoen is favoriet. Want die is vorig jaar uitgeroepen tot beste product van het jaar. Helemaal terecht wat ons betreft. In onze gewokte mihoen zit maar liefst 160 gram groente: knapperige paprika, verse boontjes, spitskool, wortel en lente-ui. Het gerecht krijgt zijn bite door de stukjes ei, en de kipreepjes die onze koks eerst lekker hebben laten marineren. De milde Aziatische kruiden en het rode pepertje maken het gerecht helemaal af. Wil je meer pit? Dan doe je er zelf een schepje sambal bij. Je zet onze rijkgevulde mihoen gewoon even in de magnetron, of je verwarmt de mihoen in een pan of wok. Even omscheppen, en klaar!

Bestel online

Mihoen
Slagroomtaart

Top! van Coop slagroomtaart

Voor onze banketbakkers is het elke dag feest. Want elke dag halen zij het lekkerste klein gebak en de mooiste taarten uit de oven. Onze slagroomtaart is een klassieker. Gemaakt van kakelverse vrijeuitloopeieren, gezeefde bloem, luchtige banketbakkersroom, verse volle slagroom en een krokant laagje geroosterd amandelschaafsel. Een toptaart, als je het ons vraagt. En écht de lekkerste slagroomtaart van Nederland, als je het aan een testpanel vraagt. Het testpanel bekroonde onze slagroomtaart namelijk met maar liefst een 8,5. Dat hebben we natuurlijk wel even gevierd. Met een stukje slagroomtaart.

Bestel je gebak online

Top! van Coop dressings

Van een salade, voorgerecht, een stukje kip, wild of vis maak je met een goede dressing echt een topgerecht. Bij Coop verkopen we 4 kant-en-klare topdressings. Onze chefs maken ze zelf – er komt geen machine aan te pas – aan de hand van onze eigen recepten en met alleen de allerbeste ingrediënten. We conserveren de dressings daarna in glas met een eeuwenoude ph-techniek. Zo hebben we geen conserveermiddelen of andere toevoegingen nodig. Het resultaat? Een explosie van smaken. Die moet je gewoon in huis hebben. Onze mosterd-honing-tijm dressing is perfect bij een salade met geitenkaas. En met onze sinaasappel-rozemarijn-dressing bijvoorbeeld komt geroosterde eendenborst mooi tot zijn recht.

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine kogelbiefstuk

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine kogelbiefstuk

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine kogelbiefstuk

Onze slagers gaan altijd voor kwaliteit. Daarom verkopen we bij Coop ook Blonde d’Aquitaine kogelbiefstuk. Nog malser dan gewone biefstuk en met 2 sterren van het Beter Leven Keurmerk. Zulk mooi vlees kan bijna niet mislukken. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen. Dan blijft je biefstuk sappiger. En laat de kogelbiefstukjes na het bakken even rusten in een stukje aluminiumfolie. Want daar wordt het precies wat jij wilt: rare, medium of welldone. Eet smakelijk.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Top! van Coop pangasius

Pangasius is een eiwitrijke Aziatische vis, boordevol gezonde vetten, die goed zijn voor je zenuwstelsel en je brein. De pangasius dankt zijn populariteit aan zijn neutrale smaak. Ook als je geen groot visliefhebber bent, hou je waarschijnlijk wel van pangasius. Onze pangasius is gekweekt in een ASC-gecertificeerde verantwoorde kwekerij in Vietnam. We hebben de filets alvast voor je gemarineerd in citroen en dille,  wat het een frisse smaak geeft. Die heel goed samengaat met rijst en andere Aziatische gerechten. De filets zijn zo klaar: heel even in de koekenpan of oven, of in stukjes in de wok.  

 

Top van Coop Vleeswaren
Top van Coop Vleeswaren

Top! van Coop borrelvleeswaren

Een plakje pittige worst of gedroogde ham bij de wijn, daar zijn ze in Spanje en Italië gek op. En wij ook. Daarom hebben we in de winkel een mooie selectie van voorgesneden vleeswaren voor je, speciaal voor bij de borrel. Onze Spaanse serrano gran reserva bijvoorbeeld is onweerstaanbaar, omdat-ie maar liefst 16 maanden de tijd heeft gekregen om te drogen. En onze chorizo en salchichon zijn gemaakt van ibericovlees. Om precies te zijn de iberico bellota: de allerbeste kwaliteit vlees omdat de varkens vrij grazen in de Spaanse bossen. Onze Italiaanse coppa is een delicatesse van varkensprocureur en Italiaans spek is gedroogde plaatham met geurige, mediterrane kruiden. Je eet deze vleeswaren zo uit de hand. Maar ze smaken ook fantastisch met een stukje brood, om een soepstengel of met wat pesto. 

Bekijk producten

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Top! van Coop Noord-Hollandsche kaas

Echte Noord-Hollandse kaas wordt gemaakt volgens eeuwenoude traditie van 100% Noord-Hollandse weidemelk in kaasmakerijen die gegarandeerd in Noord-Holland staan. Alleen die kaas krijgt het Rode Zegel. En precies die verkopen we bij Coop. Aan het Noord-Hollandse klimaat en de weides vlak bij zee dankt de kaas zijn wereldberoemde smaak. Je proeft echt het verschil met gewone kaas. Onze Noord-Hollandsche kaas smaakt voller en romiger, en wordt op oudere leeftijd steeds rijker en intenser. Zonder dat hij gaat brokkelen. Met zulke kaas maak je van een gewone boterham een feestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sandwich met mosterd, spinazie en tuinkers? In die combinatie komt de smaak van Noord-Hollandsche kaas nog mooier tot zijn recht.

NH Kaas
Kogelbiefstuk

Top! van Coop Spaanse fuet

Onze Spaanse fuets zijn droge worstjes die nog net zo gemaakt worden als vroeger. Van mooi mager varkensvlees en Spaanse kruiden. Onze worstenmakers hangen de verse worsten in een speciale droogkamer. Waar de temperatuur en de luchtvochtigheid perfect zijn en waar de worsten wekenlang de tijd krijgen om te drogen. Dat zorgt voor een rijke, volle smaak. Die komt het beste tot zijn recht als je de worst in flinterdunne plakjes snijdt.

Onze Fuet Naturel, Fuet Iberico en Fuet Zwarte Peper zijn een perfecte match met een glas wijn, maar doen het ook fantastisch in een soep, pasta of omelet.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine biefstuk

Smaakvol, botermals vlees, met 2 sterren van het Beter Leven Keurmerk. Zulk vlees heeft bijna niets nodig. Even kort bakken en je hebt een klassieke sterrenmaltijd op je bord.

Het geheim van een perfect gebakken biefstuk? Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen. Dan blijft je biefstuk sappiger. Strooi er zout op voordat het op de grill of in de pan gaat. Het vocht van de buitenste rand van het vlees komt hierdoor naar boven en zorgt voor een heerlijke smaakvolle korst.

Kogelbiefstuk

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.