Top van Coop: kwaliteit waar we trots op zijn

De producten van Top! van Coop zijn van de allerbeste kwaliteit en daar zijn we trots op! Lees op deze pagina alles over deze assortimentshelden en wat onze producten zo bijzonder maakt.

Top! van Coop Blonde d’Aquitaine biefstuk

Smaakvol, botermals vlees, met 2 sterren van het Beter Leven Keurmerk. Zulk vlees heeft bijna niets nodig. Even kort bakken en je hebt een klassieke sterrenmaltijd op je bord.

Het geheim van een perfect gebakken biefstuk? Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen. Dan blijft je biefstuk sappiger. Strooi er zout op voordat het op de grill of in de pan gaat. Het vocht van de buitenste rand van het vlees komt hierdoor naar boven en zorgt voor een heerlijke smaakvolle korst.

Kogelbiefstuk
Vloerbrood

Top! van Coop Molenbrood

Molenbrood is het lekkerste brood van Coop. Onze bakkers bakken het elke dag vers. Met liefde en aandacht natuurlijk, en met alleen de allerbeste ingrediënten. Ze zijn bereid met desem: een oude baktechniek zonder gist, waar onze bakkers extra veel zorg en tijd aan besteden. Busbrood is brood uit een bakblik. Daardoor is elk brood en bijna elke boterham precies even groot. Molenbrood busbroden zijn lekker luchtig van binnen, en hebben een dunne, krokante korst. Al onze molenbroden zitten barstensvol onmisbare voedingsstoffen en vezels. Dat wil je elke dag. En vervelen gaat het nooit, want we hebben heel veel verschillende soorten.  

Top! van Coop slagershamburgers

Onze slagers zijn nog echte vakmannen. Dus als je die vraagt om een hamburger te maken, krijg je niet zomaar een hamburger, dan krijg je een tophamburger. Van 100% Blonde d’Aquitaine rundvlees. Mals, fijndradig vlees van runderen die minstens 6 maanden per jaar, 12 uur per dag buiten grazen.

Omdat de boerderijen waar ze vandaan komen dier- én milieuvriendelijk werken, krijgt Blonde d’Aquitaine rundvlees 2 sterren van het Beter Leven Keurmerk.

Onze slagers malen het vlees grof, kruiden het naar eigen recept en maken er extra grote hamburgers van. Zo zorgen we er samen voor dat jouw barbecue-avond een topavond wordt. Onze Top! van Coop slagershamburgers zijn deze week extra voordelig. Dus een beetje topkok komt nu naar Coop.

Slagershamburger