Waarom ZWILLING?

Over de hele wereld maken zowel professionele chefs als thuiskoks gebruik van de kwaliteit van ZWILLING messen. Deze kwaliteit wordt bereikt door het kiezen van de juiste grondstoffen, het toepassen van de juiste bewerkingen en uiteraard het prachtige Duitse design. De komende weken spaar je bij Coop voor korting op een volledige messenset! Bekijk de actie hier, of lees verder over wat ZWILLING messen zo bijzonder maakt!

IJsgeharde messen

Bij Coop spaar je niet zomaar, je spaart voor kwaliteit! De producten van ZWILLING worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd. Tijdens de fabricage worden de messen ijsgehard. De spanningen worden dan uit het staal gehaald en de structuur verbeterd. Hierdoor zijn de messen bijzonder sterk, roestbestendig en heb jij optimale messcherpte voor elk doel!

IJsgeharde messen
High performance staal

High performance staal

Topkwaliteit begint bij de grondstof. ZWILLING staal heeft een optimale verhouding van koolstof voor de hardheid, en chroom voor de corrosieweerstand. Het staal wordt tijdens een complex productieproces met stikstof gelegeerd. Het bereikt op die manier een bovengemiddeld hoge hardheid en is optimaal beschermd tegen corrosie.

Ontwerp

Het succes van ZWILLING is mede te danken aan prijswinnende designer Matteo Thun. Zo hecht ZWILLING veel waarde aan het lemmet van haar messen, zo veel zelfs dat de staalproductie in eigen huis wordt gedaan. Het ergonomisch verantwoorde heft is uitgevoerd in hoogwaardig kunststof. Nieuw zijn de metalen kappen op het uiteinde van het heft. Deze zijn voorzien van het logo. De messen hebben een perfecte balans en liggen goed in de hand, wat het snijgemak bevordert en ongelukken doet voorkomen.

Ontwerp