Luisterpanel

Jouw stem is goud waard

Het Luisterpanel is het online klantenpanel van Coop. Coop vindt het belangrijk om goed naar zijn klanten te luisteren. Met jouw inbreng kunnen wij onze organisatie steeds verder verbeteren. Word daarom lid en draag met jouw mening bij aan een betere supermarkt!
 
 
Als je op bovenstaande button klikt treed je buiten Coop.nl. Hierdoor zul je een andere website ervaren dan gewend. Echter is de website onderdeel van Coop en daardoor geheel te vertrouwen.
 

Hoe werkt het Luisterpanel?

  • Als lid van het Luisterpanel ontvang je 8 tot 12 keer per jaar een e-mailuitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek.
  • Meedoen aan een onderzoek is geheel vrijblijvend, dus niet verplicht.
  • Je gegevens blijven anoniem en worden niet gebruikt voor verkoopdoeleinden.
  • Vanzelfsprekend kun je je op elk gewenst moment weer uitschrijven.
Voordelen luisterpanel

Waarom deelnemen?

We willen onze klanten betrekken bij ons beleid. Door jouw mening te vragen over diverse vraagstukken, richten we ons beleid zoveel mogelijk op onze klanten in en maken we de juiste keuzes. Kortom: we kunnen onze service en ons assortiment nóg beter afstemmen op de wensen van klanten.
 
We waarderen jouw deelname aan het Luisterpanel ontzettend. Je ontvangt daarom regelmatig een bedankje hiervoor. Per onderzoek communiceren wij wat deze beloning inhoudt. Hierbij kan gedacht worden aan gratis producten, verlotingen van Coop cadeaubonnen en kortingen!

Terugkoppeling

We koppelen de resultaten van een Luisterpanelonderzoek altijd aan je terug. Ook houden we je op de hoogte van de acties die we naar aanleiding van de resultaten ondernemen.
 
Kom je graag bij Coop? En vind je het leuk om je mening te geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met onze winkels? Meld je dan nu aan!

Aanmelden luisterpanel