Luisterpanel

X

Coop luistert naar jou

Het luisterpanel is het online klantenpanel van Coop. Coop luistert naar haar klanten. Zij hebben een bepalende stem. Met jouw inbreng kunnen wij onze organisatie verder verbeteren. Word lid, doe mee en draag met jouw mening bij aan een betere supermarkt! 

 

Hoe werkt het luisterpanel?

Als lid van het luisterpanel ontvang je acht tot twaalf keer per jaar een uitnodiging via e-mail om deel te nemen aan een online onderzoek. Meedoen aan een onderzoek is geheel vrijblijvend. Je gegevens blijven anoniem en worden niet gebruikt voor verkoopdoeleinden. Vanzelfsprekend kun je je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Voordelen luisterpanel

Daarom deelnemen!

Coop staat dicht bij haar klanten. Het luisterpanel helpt hierbij! Door jouw mening te vragen over diverse onderwerpen, kunnen we de juiste keuzes maken. We kunnen ons beleid, onze service en ons assortiment nóg beter afstemmen op de wensen van klanten.

Leden van het luisterpanel ontvangen regelmatig een bedankje. Je krijgt korting, een gratis product of we verloten Coop cadeaubonnen onder de deelnemers.

Terugkoppeling

We koppelen de resultaten van een luisterpanelonderzoek altijd aan je terug. Ook houden we je op de hoogte van de acties die we naar aanleiding van de resultaten ondernemen.

Kom je graag bij Coop? En vind je het leuk om je mening te geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met onze winkels? Meld je dan nu aan!

Aanmelden luisterpanel