Tá-Dá: dit zijn onze nieuwste producten!

Groene broccoli, rode tomaten, gele paprika’s… Met groente geef je kleur aan je maaltijd! En dat ziet er niet alleen heel gezellig uit op je bord, het is ook nog eens heel gezond. Als je genoeg groente eet, verlaag je namelijk het risico op hart- en vaatziekten, darmproblemen en diabetes. Toch halen de meeste volwassenen de aanbevolen portie groente van minimaal 250 gram per dag niet. En da’s jammer. Daarom helpen we je bij Coop graag een handje. Met de nieuwe pureersoepen, koolhydraatvervangers en verse maaltijdpakketten zet je lekker én makkelijk extra groenten op tafel!

Tada - onze nieuwe maaltijdpakketten

Verse maaltijdpakketten

Gemakkelijk je dagelijkse portie groenten binnenkrijgen? Verwerk ze dan eens in een saus, curry, of gevulde soep. De verse maaltijdpakketten van Coop bevatten alle ingrediënten die je nodig hebt voor een volwaardige maaltijd, inclusief een duidelijk recept. Klaar in een half uurtje, en per portie smikkel je bovendien zo 200 gram groenten naar binnen! Met een beetje creativiteit – bijvoorbeeld door de groenten heel fijn te snijden – ‘verstop’ je ze voor de kritische eter. Een handig trucje om kinderen en moeilijke eters tóch genoeg groenten te laten eten. En geloof ons: de verse lasagne, curry’s en soepen van onze verspakketten zijn echt niet te versmaden. Heerlijke maaltijden waar je trots op mag zijn!

Indiase curry madras

Met ons nieuwe maaltijdpakket voor Indiase curry madras zet je binnen een handomdraai een heerlijke curry op tafel. Bekijk de video en ervaar zelf hoe makkelijk het is!

Tada - onze nieuwe pureersoepen

Pureersoepen

Veel mensen eten vooral groenten bij het avondeten. Terwijl je véél makkelijker genoeg groenten binnenkrijgt als je ze over meerdere maaltijden verdeelt. Neem een schaaltje snoeptomaatjes of worteltjes als verantwoorde snack, beleg je boterham met kaas eens met wat plakjes komkommer en radijs, of lunch met een salade of een soepje. Met de pureersoepen van Coop zet je lekker makkelijk en snel – binnen 15 minuten! – een verse pan soep op tafel. Natuurlijk is soep ook heerlijk als voorgerecht, om je groente-inname bij het avondeten te boosten óf met een lekker broodje erbij als volwaardige avondmaaltijd. Ga jij voor de smaakvariant Tomaat-paprika, of Courgette-broccoli? Kies jouw kleur, of wissel lekker af!

Pureersoep courgette broccoli

Tá-Dá! Een verse soep had je nog nooit zo snel op tafel. Ook verkrijgbaar in andere smaken!

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.

Tada - onze nieuwe koolhydraatvervangers

Koolhydraatvervangers

Aardappelen, pasta en brood bevatten relatief veel suikers en calorieën. Groenten zijn een gezond en smaakvol alternatief voor koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Met de nieuwe Bloemkoolrijst of Courgetti maakt Coop het je wel heel makkelijk. Onze bloemkoolrijst bestaat uit 100% groente. Hiermee maak je dus je favoriete rijstgerecht klaar, maar dan zónder rijst. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de ‘courgetti’. Met de spaghettislierten gemaakt van courgette maak je pastagerechten zonder schuldgevoel. Laat je de koolhydraten liever niet helemaal staan? Dan vul je met deze producten op een makkelijke manier je maaltijd met extra groenten. De ‘koolhydraatvervangers’ zijn in ieder geval lekker snel klaar, perfect voor een verantwoorde maaltijd op een drukke dag!

Bloemkoolrijst met wokgarnalen

Nieuw bij Coop: bloemkoolrijst. Bekijk de receptvideo hiernaast voor een heerlijke bereiding uit de wok met garnalen. 

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.