Nieuwe Coop-supermarkt opent in Amsterdam

Coop groeit! Op woensdag 14 februari opent de supermarktorganisatie alweer haar derde winkel in Amsterdam. De nieuwe Coop komt aan Niersstraat 16, waar tot voorkort een Deen gevestigd was. Supermarktmanager Taco Schoordijk: “Met 614 vierkante meter bruto vloeroppervlak heeft Coop Niersstraat Amsterdam veel te bieden: een uitgebreid assortiment, diverse services én ruime openingstijden.”

Het winkelpand aan de Niersstraat wordt compleet vernieuwd en voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Schoordijk: “Omwonenden kunnen bij ons terecht voor hun dagelijkse boodschappen. De nadruk ligt op de versafdelingen. Op de ruime groente- en fruitafdeling kunnen klanten onder andere zelf tomaatjes scheppen en losse eieren kopen.”

Opening Niersstraat

Ruime openingstijden en optimale service

Coop Niersstraat Amsterdam is straks van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 21 uur geopend en op zondag van 10 tot 21 uur. Met een slijterij en een servicebalie met PostNL-pakketpunt, een verkooppunt van de Nederlandse loterijen, een oplaadpunt voor de ov-chipkaart en een geldautomaat is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten ook middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa's zelf eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen.

Coop is volop in ontwikkeling. We zijn continu op zoek naar nieuwe locaties. Kunt u ons hierbij helpen? Neem contact op via het e-mailadres vastgoed@coop.nl.