Onze mensen

Veel zorg voor onze klanten en medewerkers

Bij Coop zorgen we goed voor onze mensen. We zorgen voor verbinding met de mensen die dagelijks betrokken zijn bij Coop. Zo staan we dicht bij onze klanten en creëren we een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers.
Klantenpanel Coop

Klantenpanels

Coop luistert naar zijn klanten. Als leden van onze coöperatie hebben zij veel inspraak binnen Coop. Ze denken bijvoorbeeld met ons mee in klantenpanels: winkelpanels en het online Luisterpanel.
 
In de klantenpanels behandelen we thema’s die spelen in de winkel én in de omgeving, zoals gezonde voeding, duurzaamheid en zelfredzaamheid. De resultaten van de onderzoeken koppelen we altijd terug aan de deelnemers.

Onze medewerkers

Bij Coop werken ruim 5600 medewerkers en dit aantal groeit nog steeds. Voor al deze medewerkers willen we zo goed mogelijk zorgen. We besteden veel aandacht aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers.
 
Ook opleiding en training vinden we heel belangrijk. Coop biedt een breed scala opleidingen en trainingen aan via het Coop College: ons online opleidingsplatform.
Onze mensen