Coop opent nieuwe supermarkt in Katwijk aan Zee

Coop opent dinsdag 17 april een nieuwe supermarkt aan de Tramstraat in Katwijk aan Zee. Supermarktmanager Paul Schipper: “Deze nieuwe en complete supermarkt is ruim opgezet en kent een uitgebreid assortiment. Uiteraard combineren wij dit met een topservice.”

Op de plek van de voormalige kledingzaak Charles Vögele, vlakbij de boulevard en het strand biedt de Coop-supermarkt een divers en zeer volledig assortiment met ruime keuze in verse producten en een groot aanbod gekoelde dranken. Schipper: “Daarnaast kent de supermarkt een mooie brood- en vleesafdeling. Ook profiteren klanten van een ruime groente- en fruitafdeling, waar zij zelf tomaatjes kunnen scheppen en onder meer terecht kunnen voor losse eieren.” De winkel heeft een oppervlakte van ca. 800 m2 BVO en ca. 500 m2 VVO plus nog 300 m2 keldermagazijn. 

Uitgebreide service

De ruimtelijke supermarkt is van alle gemakken voorzien: er is een servicebalie met PostNL-pakketpunt en verkoop van de Nederlandse loterijen. Middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen. Schipper: “Hiermee bieden we een extra service. Deze moderne manier van boodschappen doen biedt extra gebruiksgemak en de optie om snel af te rekenen bij speciale zelfscankassa’s.”

Coop Katwijk aan de Tramstraat is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8 tot 21 uur.

Feestelijke opening

Coop Katwijk Tramstraat opent dinsdag 17 april om 18 uur de deuren. Schipper: “De winkel is dan feestelijk aangekleed en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van €15,- of meer een gratis appeltaartje en Coop-oranje fietskrat – zolang de voorraad strekt. Tijdens de openingsweek trakteren we onze klanten bovendien op scherpe openingsaanbiedingen.”

Katwijk aan Zee