Proef de vakantie!

Kun jij dit jaar niet op vakantie zoals je had gepland? Haal de vakantie dan in huis! We hebben de lekkerste producten en recepten van een aantal favoriete vakantielanden uitgezocht. Ontdek wat deze landen voor lekkers te bieden hebben en waan je even in een andere wereld. 

Proef de vakantie: Italië

Ciao! Zou jij naar Italië op vakantie? Of heb je thuis trek in een vleugje Italië op je bord? Dan ben je op de goede plek. Coop neemt je mee op reis deze zomer. Met de mooiste producten en de lekkerste recepten.

Ontdek Italië

Italie
Spanje

Proef de vakantie: Spanje

¡Hola! Had jij plannen om deze zomer af te reizen naar Spanje? En ben je nu aangewezen op Playa del Casa of Costa Balconia, omdat die plannen in het water vallen? Geen zorgen. Coop brengt je in Spaanse sferen, met de lekkerste recepten en andere inspiratie. 

Ontdek Spanje

Proef de vakantie: Marokko

Als er een vakantieland veelzijdig is, dan is het Marokko wel. Je kunt er surfen aan het strand, op een kameel door de woestijn trekken, hiken in het Atlasgebergte, thee drinken met de gastvrije bevolking en prachtige, kleurrijke steden als Fès en Marrakesh verkennen. En niet te vergeten: in Marokko kun je héérlijk eten.

Ontdek Marokko

Marokko
Griekendland

Proef de vakantie: Griekenland

Bekijk jij de Griekse witte kalkhuisjes met een achtergrond van azuurblauwe zee dit jaar alleen op de kaft van je reisgids? Balen. Maar met de tips van Coop geef jij jouw vakantie rondom huis ook gewoon een Grieks tintje!

Ontdek Griekenland