Cadeautje bij je online bestelling

Gratis Klok waspoeder bij je bestelling

Wassen met een middel dat goed is voor je was, je huid én het milieu? Dan zijn de wasmiddelen van Klok zeker een aanrader. Het ecologische (!) waspoeder is zowel krachtig tegen vlekken als huidvriendelijk. Een unieke combinatie! Ook een keer uitproberen? Dit is hét moment. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk een probeerverpakking Klok waspoeder voor de witte was bij je bestelling op Coop.nl.

Gratis Klok waspoeder bij je bestelling

De wasmiddelen van Klok lossen vuil snel op; ook op lage temperatuur wassen ze jouw was weer stralend schoon. Mét bescherming van de kleur. Klok wasmiddelen zijn verkrijgbaar in poedervariant, vloeibare variant en in poeder wascapsules. Allemaal gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Huid Allergie Keurmerk. Bovendien zijn alle producten van Klok ecologisch en verpakt in 100% gerecycled materiaal.

Actievoorwaarden

De actie geldt voor online bestellingen die geplaatst worden van 16 november t/m 22 november 2019 met een gekozen bezorg- of ophaalmoment t/m 24 november 2019. Deze actie geldt bij Coop-winkels die aan bezorgen en/of ophalen van bestellingen doen. Voor deze actie geldt op = op.