Bij elke €5,- aan boodschappen* ontvang je 1 bestekzegel

Van week 46 tot en met week 5 van 2017 kun je bij Coop sparen voor prachtig ZWILLING bestek.

In de actieperiode kun je sparen voor zeven verschillende besteksets. Bij elke € 5,- aan boodschappen* en bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvang je een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (20 zegels) zijn er tegen een kleine bijbetaling een dinerset, serveerset, spaghettiset, kinderset, visset, gebakset en een set koffie-/theelepels van het kwaliteitsmerk verkrijgbaar. Bij inlevering van drie volle spaarkaarten ontvang je de ZWILLING dinerset zelfs helemaal gratis (OP=OP)! Benieuwd voor welke sets je allemaal kunt sparen? Bekijk hier alle besteksets.

Het tijdloze en elegante bestek is gemaakt van roestvrij staal en geschikt voor de vaatwasser. De spaaractie loopt van maandag 14 november 2016 t/m zondag 5 februari 2017. Je spaarkaart kun je inleveren t/m zondag 19 februari 2017.

De spaaractie geldt zolang de voorraad strekt. OP = OP

* Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten en telefoonkaarten).

Zo blijft jouw ZWILLING bestek stralen!

De besteksets van ZWILLING zijn vaatwasmachinebestendig. Om langer plezier te hebben van je bestek, geven we je graag een aantal tips om je besteksets mooi en stralend te houden.

  • Spoel het bestek na gebruik kort af onder een stromende kraan, zodat etensresten niet op het bestek kunnen inwerken.
  • Plaats het bestek in de bestekkorf, met de stelen naar beneden.
  • Kies voor een programma met een temperatuur niet hoger dan 55°C.
  • Open de deur van de vaatwasser na het programma, laat vochtig bestek niet in de machine staan en droog het bestek eventueel even na.