Tá-Dá: dit zijn onze nieuwste producten!

Bij Coop zijn we altijd op zoek naar de lekkerste en meest gezonde producten. We voeren daarom constant nieuwe producten toe aan ons assortiment. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recent geïntroduceerde producten. Wat zet jij vanavond op tafel?

Gesneden groenten

Nieuw bij Coop: een heleboel verse voorgesneden groenten. Deze vormen de ideale basis voor een maaltijdsalade of een wokmaaltijd. Je hebt zelf nog alle vrijheid om te variëren met dressings en sauzen en het eventueel toevoegen van vlees of vis. Super lekker en super makkelijk dus!

Meer informatie

Gesneden groenten

Maaltijdpakketten, pureersoepen & koolhydraatvervangers

De meeste volwassenen halen de aanbevolen portie groente van minimaal 250 gram per dag niet. En da’s jammer. Daarom helpen we je bij Coop graag een handje. Met de nieuwe pureersoepen, koolhydraatvervangers en verse maaltijdpakketten zet je lekker én makkelijk extra groenten op tafel!

Meer informatie

Maaltijdpakketten, pureersoepen en koolhydraatvervangers

YAM Glutenvrij brood

YAM brood is vers zonder gluten dat elke dag wordt afgebakken en naar de winkel wordt gebracht. Hierdoor is YAM vers, lekker en voedzaam! YAM is voor iedereen die glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, eivrij en tarwevrij wil of moet eten. Het past binnen veel verschillende diëten, zoals coeliakie. Is het brood niet meer op voorraad? Vertel het ons gerust, we bestellen het graag voor je!

Meer informatie

Yam glutenvrij brood