Belangrijke voedselveiligheidswaarschuwing

Terugroepactie Wahid vleeswaren

In enkele van onze winkels verkopen we gesneden en verpakte vleeswaren onder het merk Wahid/Anur van leverancier Offerman uit Aalsmeer. Deze leverancier heeft eerder deze week een deel van haar assortiment teruggeroepen uit de markt omdat deze vleeswaren mogelijk besmet zijn met het listeriabacterie. Uit voorzorg heeft deze leverancier ook besloten om het merk vleeswaren Wahid/Anur terug te roepen. Wij verwijzen u naar de website van de leverancier voor meer informatie en het volledige productoverzicht:website van Offerman.
De producten zijn reeds uit de winkels gehaald. Wij verzoeken u de bij ons eerder aangekochte Wahid/Anur vleeswaren niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag vergoed. Een aankoopbon is niet nodig.

 

 

 

 

 

 

Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Mensen die vragen hebben over hun gezondheid, worden aangeraden om contact op te nemen met hun huisarts.
Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Terugroepactie g'woon suikervrije zoute ovaaltjes 


G’woon haalt per direct de suikervrije zoute ovaaltjes uit de schappen. Door een productiefout is er suikervrije munt drop in de verpakking terecht gekomen. In de munt drop zit het allergeen sulfiet verwerkt en dit staat niet op de verpakking vermeld. Het product is mogelijk gevaarlijk voor mensen met een sulfiet- allergie. Indien u een sulfiet-allergie heeft, dan raden wij u af het product te consumeren. Consumenten die geen sulfiet-allergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren. Het betreffende product is verkocht bij de Boni, Boon, Coop, Jan Linders en Poiesz.

Barcode: 8710624292324
THT: 08/2021
Batchcode: LT19224C

Als u een verpakking van de g’woon suikervrije zoute ovaaltjes met THT 08/2021 en batchcode LT19224C in uw bezit heeft, dan kunt u de lege verpakking ongefrankeerd opsturen naar: G’woon consumentenservice, Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van uw naam, rekeningnummer en winkel van aankoop. Het aankoopbedrag wordt naar u overgemaakt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de g’woon consumentenservice, tel: 0345-637548. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.