X

Geniet thuis van de leukste films met Mijn BiosCOOP

Filmfans opgelet! Van maandag 6 tot en met zondag 19 februari ontvang je bij besteding van € 25,- of meer een filmvoucher voor Pathé Thuis. Hiermee kun je thuis op de bank genieten van een topfilm bij Pathé. Met keuze uit tien verschillende titels is er voor iedere filmliefhebber wat wils.

 

Film aanbod BiosCOOP

Je eigen thuis BiosCOOP

Heb jij zin in een avondje lachen, in spanning en sensatie of misschien wel in een leuke middag met de kinderen? Dat komt goed uit! Coop en Pathé trakteren namelijk twee weken lang op de leukste films. In de actieperiode ontvang je bij besteding van € 25,-* of meer één filmvoucher voorzien van een unieke code. Hiermee kun je via je eigen smart tv, game console, pc, tablet of smartphone een film kijken bij Pathé. Je kunt je code invoeren op de wesbite van Pathé. Vervolgens kun je kiezen uit tien topfilms:

* Arbitrage
* De Marathon
* De Ontsnapping
* De Reünie
* Dummie de Mummie
* Gooische Vrouwen 2
* Holland
* Pak van mijn Hart
* Suite Française
* The Age Of Adaline

Hoe activeer ik mijn code?

Het activeren van je code

Ga naar www.coop.nl/thuisbioscoop om je code te activeren. Na het inwisselen van de code heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Eenmaal gestart is de film gedurende 48 uur beschikbaar en tijdens deze periode onbeperkt op te starten. De filmvouchers zijn geldig tot en met 17 april.

In totaal geeft Coop 500.000 filmvouchers weg. Je ontvangt de vouchers bij aankopen in jouw supermarkt én bij online bestellingen. Ben er snel bij, want op = op.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of hulp nodig? Ga dan naar www.pathe-thuis.nl/help of neem contact op met Pathé. Dit kan per e-mail via support@pathe-thuis.nl of telefonisch via 0900-7284386 (€ 0,35 per gesprek). Pathé Thuis is dagelijks bereikbaar tussen 18.00 en 22.00 uur.

 * Exclusief cadeaubonnen en artikelen die wettelijk niet toegestaan zijn (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten, telefoonkaarten)

Hoe activeer ik mijn code?