Spaar nu voor thuistuintjes & tuinhulpjes

Thee met zelfgekweekte munt, een dressing met je eigen basilicum of een pasta met vensterbankverse tomaatjes? Deze lente kan het. Want vanaf maandag 18 maart spaar je bij Coop voor je eigen thuistuintjes én handige tuinhulpjes. Bij elke €5* ontvang je één gratis spaarzegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en kun je tegen een kleine bijbetaling je thuistuintje of tuinhulpje mee naar huis nemen.

Waar kan je voor sparen?

In totaal kan je sparen voor acht thuistuintjes en zes tuinhulpjes. De thuistuintjes zijn direct op te kweken vanuit het zakje en kunnen daarna direct worden overgepot in te tuin. We bieden een 100% groei- en bloeigarantie! De tuinhulpjes van kwaliteitsmerk Talen Tools zijn voorzien van verschillende ergonomische eigenschappen en daardoor superhandig in gebruik.

Tuinhulpjes


Omschrijving Prijs met spaarkaart
Plantenspuit lime € 1,99
Verplantschep € 2,99 
Handkrabber € 2,99  
Kweekschaar € 3,99  
Tuinwerkhandschoen lime M € 1,99   
Tuinwerkhandschoen grijs XL € 1,99  

 

Tips voor het kweken

Heb jij de eerste thuistuintjes al in huis? Bekijk dan de video om te leren hoe je ze het beste kan verbouwen. Zo weet je zeker dat je de beste oogst zult behalen!

Kruidenwijzer

Kruidenwijzer


Van verse kruiden kun je met wat eenvoudige tips lang plezier hebben. Van de bekendste kruiden heb we een aantal tips en toepassingen op een rijtje gezet zodat je het meeste haalt uit je zelf verbouwde thuistuintjes!

Meer informatie

Recepten met kruiden


Gerechten bereid met je zelf verbouwde kruiden smaken nog lekkerder. We hebben een aantal recepten voor je klaargezet waarbij de kruiden echt de held van het gerecht zijn. Bekijk ze via onderstaande link!

Bekijk recepten

Kruiden recepten
Tips voor thuistuintjes

Tips voor Thuistuintjes


Heb je geen groene vingers? Geen zorgen! Met onze tips en tricks helpen we je op weg. Voor de groei van (bijna) alle thuistuintjes is het belangrijk om de aarde vochtig te houden. Geef ze een warme en lichte plek, bij voorkeur op de vensterbank. Lees ook onze tips per kweekzakje!

Meer informatie

Actievoorwaarden

  • Bij besteding van iedere € 5,-* ontvang je één spaarzegel. Ook bij online bestellingen ontvang je zegels.
  • De actie loopt van van 18 maart t/m 12 mei.
  • Bij deze actie is er van 18 maart t/m 12 mei wekelijks een selectie van additionele producten waarbij je minimaal 1 zegel ontvangt, met een maximum van 4 zegels per actieproduct.
  • Bij 15 zegels is de spaarkaart vol.
  • Per spaarproduct dient 1 volle spaarkaart ingeleverd te worden, met de bijbehorende bijbetaling.
  • Spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m 26 mei, rekening houdend met de openingstijden van de winkels.
  • Voor vragen over de actie kun je bellen naar een speciaal telefoonnummer: 085-4873420
  • Voor deze actie geldt, zolang de voorraad strekt: OP=OP!

* Exclusief wettelijk niet toegestane artikelen.