Top! van Coop

X

Dat is Top! van Coop

Top! van Coop is het kwaliteitslabel van Coop.
Producten die dit label dragen zijn écht de lekkerste producten die bedoeld zijn om Top! van Coopdagelijks van te genieten. Top! van Coop-producten worden met zorg en aandacht geselecteerd en geproduceerd en zijn als beste getest. Dat is Top! van Coop met een betaalbare prijs.

Op deze pagina tonen we een greep uit het Top! van Coop assortiment. Maar je vindt het kwaliteitslabel ook o.a. terug op verse maaltijden, stroopwafels en diverse los te verkrijgen kwaliteitsproducten.

Het assortiment wordt op regelmatige basis uitgebreid en al negen Top! van Coop-producten werden bekroond met de titel Beste Product van het Jaar:

 • Top! van Coop slagersburger (2014-2015)
 • Top! van Coop authentieke ovengebakken kipfilet (2015-2016)
 • Top! van Coop vriesverse gerookte zalm (2015-2016)
 • Top! van Coop molenbrood waldkorn (2015-2016)
 • Top! van Coop vriesverse gerookte zalm (2016-2017)
 • Top! van Coop molenbrood waldkorn (2016-2017)
 • Top! van Coop filet americain naturel (2016-2017)
 • Top! van Coop verse maaltijd: Surinaams rund masala (2016-2017)
 • Tomatogo (2017-2018)
 • Top! van Coop Molenbrood Waldkorn (3e jaar op rij winnaar!) (2017-2018)
 • Top! van Coop ambachtelijke kibbeling (2017-2018)
 • Coop kabeljauwburger (2017-2018)
 • Top! van Coop slagershamburger (2017-2018)
 • Top! van Coop authentiek gegrilde rosbief (2017-2018)
 • Top! van Coop hazelnoten in dop (2017-2018)
Verse sinaasappelsap

Verse sinaasappelsap

In veel van onze winkels is het mogelijk om met behulp van een sinaasappelpersmachine zelf sinaasappelsap te tappen. Voor dit superverse sap gebruiken we sinaasappels uit de beste regio’s, die we selecteren op zoetheid en sapgehalte. Heerlijk en gezond!

Authentieke vleeswaren

Onze authentieke vleeswaren worden volgens origineel recept, op ambachtelijke wijze bereid en gesneden. Ze bevatten geen smaakversterkers, alleen natuurlijke kleurstoffen en zijn glutenvrij. Dit geeft ze een pure smaak en een heerlijke bite! De vleeswaren zijn verpakt in eenvoudig te openen, hersluitbare versverpakkingen. Een deel van het assortiment is voorzien van het Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming, en daarmee een duurzame keuze.

Authentieke vleeswaren
Molenbrood

Molenbrood

Molenbrood is speciaal ontwikkeld voor en met Coop. Het brood wordt op ambachtelijke wijze bereid van de beste grondstoffen op basis van een unieke receptuur. Er zijn verschillende varianten Molenbrood verkrijgbaar: boerenbrood, vloerbrood (ook biologisch en spelt), busbrood en kleinbrood. Ons Molenbrood wordt net als bij de bakker in de winkel gesneden en/of gebakken.

Authentiek brood

De authentieke broden van Coop staan voor vakmanschap, smaak en de allerbeste kwaliteit. Je hebt de keuze uit diverse varianten, zoals donker meergranenbrood, noten-vruchtenbrood, olijf-tomatenstokbrood, wit en donker meergranenstokbrood. Alle broden zijn gemaakt van eerlijke grondstoffen, met Franse bloem en desem en gebakken op een stenen ovenvloer. Het resultaat is brood met een heerlijke geur en smaak, een grove structuur en een krokante dunne korst.

Authentiek brood
Authentiek vlees

Authentiek vlees

Ons authentieke vlees wordt door eigen slagers gemaakt volgens traditioneel recept. Het is vlees voor de echte vleesliefhebber: in extra grote porties en extra lekker en mals. En zeg nou zelf, bij het zien van deze heerlijke authentieke hamburger loopt het water je toch in de mond? 

Patriarche Père et Fils wijn

Patriarche wil in zijn heerlijke wijnen de karakteristieken van de druivenrassen zo goed en mooi mogelijk tot uiting brengen. Het in Beaune gevestigde bedrijf werd in 1780 opgericht en groeide uit tot een wijnbedrijf van formaat, gespecialiseerd in diverse Bourgogne-wijnen, en inmiddels onderdeel van Castel Frères. Naast Bourgogne-wijnen is Patriarche ook al 60 jaar specialist in kwaliteitswijnen uit Languedoc-Roussillon.
Patriarche Père et Fils wijn
Boerenkaas van Boer Lekkerkerker

Boerenkaas van Boer Lekkerkerker

Boer Lekkerkerker boerenkaas is exclusief bij Coop verkrijgbaar. De typische boerenkaas is op ambachtelijke wijze bereid, heerlijk romig en vol van smaak. Een kaas om trots op te zijn! Niet voor niets verkreeg de boerenkaas het predicaat Cum Laude tijdens de Boerenkaas Cum Laude-verkiezing van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders.

Noord-Hollandsche kaas

Noord-Hollandsche is echte Noord-Hollandse kaas: extra rijk en vol van smaak. Noord-Hollandse kaas wordt gemaakt in Noord-Holland van uitsluitend Noord-Hollandse melk, volgens oud Noord-Hollandse traditie. Alleen de kazen die hieraan voldoen hebben recht op het Rode Zegel. Bij Coop vind je zowel Noord-Hollandsche kaas als stuk als in plakken.
Noord-Hollandsche kaas
Rauwkostsalades

Rauwkostsalades

De naam zegt het al: onze Coop ambachtelijke rauwkostsalades zijn bereid volgens heerlijke en unieke ambachtelijke recepten. Heerlijk knapperig, vol van smaak en gemaakt met alleen dagvers gesneden groenten. Je hebt keuze uit de varianten Coleslaw, Waldrof en Italiaans.

Prosecco

Geniet van onze heerlijke Prosecco uit de Italiaanse streek Treviso. De mousserende wijn heeft een intense en karakteristieke geur van acacia, abrikoos en honing en een droge, frisse en levendige smaak. De fles is gemakkelijk te openen en de Prosecco heeft een alcoholpercentage van 11 procent. Serveer de Prosecco bijvoorbeeld bij voorgerechten of lichte gerechten. Ook bij visgerechten smaakt de wijn heerlijk. Serveer hem gekoeld, bij een temperatuur van 8 tot 10 graden Celsius.

Top! van Coop Prosecco

Vriesverse producten met Top! van Coop label

Roomijs

Roomijs

Ons kwaliteitsroomijs wordt met zorg en aandacht geselecteerd en geproduceerd. Door de bereiding met verse boerenmelk van Den Eelder zuivelboerderij is het ijs onweerstaanbaar, puur en romig van smaak. Je kunt het ijs direct wanneer je het uit de vriezer haalt scheppen. Het roomijs is verkrijgbaar in de smaken bonbon, karamel, chipolata, pistache, vanille en chocolade-karamel.Horecasnacks

Met onze horecasnacks kies je voor de toppers onder de snacks. De horecasnacks worden gemaakt volgens eigen receptuur. Ze bevatten meer vlees dan andere snacks, worden bereid met de beste kruiden en zijn extra groot. Perfect voor de echte snackliefhebber.
Horecasnacks
Vriesverse gerookte zalmfilet

Gerookte zalmfilet

Heerlijk, gezond en op ambachtelijke wijze bereid: onze vriesverse gerookte zalmfilet. Alleen de beste zalm wordt met de hand gefileerd, gezouten, gedroogd en gerookt op beukenhout. Het resultaat is een heerlijke gerookte zalmfilet van restaurantkwaliteit. Coop biedt als een van de eerste supermarkten in Nederland vriesverse gerookte zalmfilet aan. Dit betekent een langere houdbaarheid van de zalm, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.