Top! van Coop slagershamburgers

De allerlekkerste hamburgers vind je bij Coop

Het vlees dat onze slagers voor de ambachtelijke Top! van Coop slagershamburgers gebruiken, komt van het Blonde d’Aquitaine rund, met 2 sterren Beter Leven keurmerk.

Deze runderen leven op dier- en milieuvriendelijke wijze. De kalveren komen in Franse bergweiden ter wereld, waar ze minimaal vijf maanden bij hun moeder blijven om naar hartenlust te drinken en te grazen in de weilanden. Dit vormt de basis voor lekker, mals rundvlees en een volle vleessmaak. De runderen groeien vervolgens op in Nederland, in royale stallen met veel stro en bewegingsvrijheid.

Ook lopen ze zes maanden per jaar, minimaal 12 uur per dag buiten. Dat zorgt voor vlees van de allerhoogste kwaliteit, waar in eigen slagerij de lekkerste hamburgers van gemaakt worden, om dagelijks van te genieten. Het rundvlees voor onze Top! van Coop slagershamburgers is mals, fijndradig en smaakvol en perfect voor bereiding op de barbecue of grill.

Niet voor niks is deze ambachtelijke hamburger bekroond met diverse (publieks)prijzen, zoals Beste Product van het Jaar 2015-2016.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.